Sanctusmu!?camponotus sanctus kanatlarini dokmemiş buyuk ihtimalle döllenmemiştir ama yinede bekle
Tür tahmini verilmez kraliçeden. Kaldı ki sanctus olduğunu da düşünmüyorum. Beklemeye al kraliçeyi bir müddetcamponotus sanctus kanatlarini dokmemiş buyuk ihtimalle döllenmemiştir ama yinede bekle
Aynısını evvelsi gün bulduk. Kanatlıydı bahçede kardeşim buldu. Şırıngada bakarsam sıkıntı olur mu?camponotus sanctus kanatlarini dokmemiş buyuk ihtimalle döllenmemiştir ama yinede bekle
Tüp alana kadar bir süre bakabilirsiniz.Aynısını evvelsi gün bulduk. Kanatlıydı bahçede kardeşim buldu. Şırıngada bakarsam sıkıntı olur mu?
Üstte Camponotus Sanctus olmadığını söyledim. 49 tür var ve hepsi aynı boyutta değil,aynı görünüşte de değil. Görselleri olmayan türler de var Kraliçedende ayrım yapılmazTuğkan abinin eski günlünü izlerkenkarıncanın o kadar büyük olmadığını fark ettim. Hepsi aynı boy olmak zorundamı?
Ayrımı yapmak için ne yapıla bilinir?Üstte Camponotus olmadığını söyledim. 49 tür var ve hepsi aynı boyutta değil,aynı görünüşte de değil. Görselleri olmayan türler de var Kraliçedende ayrım yapılmaz
Yardımınız için teşekkürlerİşçilerin çıkmasını bekleyebilirsiniz