Dediğiniz gibi Formica cinsi kraliçe.Bugün hava nemliydi; uçuş olabileceğini düşünüp çıktım. Birkaç gündür bayağı aktif görüyordum zaten Formica işçilerini. Bugün de kraliçesini buldum. Formica sp. düşünüyorum ama yine söz sizde.
Dediğiniz gibi Formica cinsi kraliçe.Bugün hava nemliydi; uçuş olabileceğini düşünüp çıktım. Birkaç gündür bayağı aktif görüyordum zaten Formica işçilerini. Bugün de kraliçesini buldum. Formica sp. düşünüyorum ama yine söz sizde.
Bence formica sp.Bugün hava nemliydi; uçuş olabileceğini düşünüp çıktım. Birkaç gündür bayağı aktif görüyordum zaten Formica işçilerini. Bugün de kraliçesini buldum. Formica sp. düşünüyorum ama yine söz sizde.
Anladım, peki köleci türler tek başına işçi büyütebilirler mi? Büyük bir cins olduğunu düşünüyorum, umarım köleci olanlardan değildir.Hocam bazıları köleci ama bilmek için tam türünü bilmek lazım
Majör bir işçiye benziyor daha çokbu kraliçenin arkadaşlar yapay zeka kraliçe dedi de emin olamadım
Camponotus tanaemyrmex altcinsinden majör.bu kraliçenin arkadaşlar yapay zeka kraliçe dedi de emin olamadım
Çözüm verilmiş zaten hocam.Formica gibi
Yapılabileceğini düşünmüyorum.Bu fotoğraflardan tür tespiti yapılabilir mi?
galiba bu sefer buldum kesin kraliçe gibiCamponotus tanaemyrmex altcinsinden majör.
Cataglyphis kraliçesi ama lütfen başka konuların altına kendi sorularınızı yazmayın.galiba bu sefer buldum kesin kraliçe gibi
kraliçe olmaması durumunda erkenden bırakabilmek için erken görmenizi sağlamak amacıyla buraya attım teşekkür ederimCataglyphis kraliçesi ama lütfen başka konuların altına kendi sorularınızı yazmayın.
Rica ederim ancak bu forum kuralların aykırı bir dahakine dikkat edersiniz. İyi hobiler.kraliçe olmaması durumunda erkenden bırakabilmek için erken görmenizi sağlamak amacıyla buraya attım teşekkür ederim