Buffalo kurtlarının birbilerini yemesi normal. Nasıl bir alanda besliyorsun? Popülasyonları büyük mü?Buffalo kurtları birbirlerini yiyor ne yapmam lazım? Aç değiller her gün besliyorum.
Genellikle böcekler ve kurtlar pupaları yerler, ancak aç olmadıkları hâlde bunu yapmaları da doğaları gereği oldukça doğal bir durumdur. Yaşadıkları alanı genişletirseniz, bu tür sorunlarla daha az karşılaşırsınız.Buffalo kurtları birbirlerini yiyor ne yapmam lazım? Aç değiller her gün besliyorum.
onlar için gayet büyük bi alan aslında. her günde beslemelerini yapıyorum. yaklaşık 300 civarıydı şuan pupa falan olmamasına rağmen 50 100 civari kalmıştır.Buffalo kurtlarının birbilerini yemesi normal. Nasıl bir alanda besliyorsun? Popülasyonları büyük mü?
pupa değil direkt larvalar yeniyor,alan geniş olmasına rağmenGenellikle böcekler ve kurtlar pupaları yerler, ancak aç olmadıkları hâlde bunu yapmaları da doğaları gereği oldukça doğal bir durumdur. Yaşadıkları alanı genişletirseniz, bu tür sorunlarla daha az karşılaşırsınız.
onlar için gayet büyük bi alan aslında. her günde beslemelerini yapıyorum. yaklaşık 300 civarıydı şuan pupa falan olmamasına rağmen 50 100 civari kalmıştır.
pupa değil direkt larvalar yeniyor,alan geniş olmasına rağmen
onlar için gayet büyük bi alan aslında. her günde beslemelerini yapıyorum. yaklaşık 300 civarıydı şuan pupa falan olmamasına rağmen 50 100 civari kalmıştır.
pupa değil direkt larvalar yeniyor,alan geniş olmasına rağmen