Sorun olur muSen bir odaya hapsolsan çıkma yolu aramaz mıydın?

Sen bir odaya hapsolsan çıkma yolu aramaz mıydın?
Biz ona ölüm çemberi diyoruz bir yerden sonra yorgunluktan ölümler başlayacak geçmiş olsun
Ekli dosyayı görüntüle 17861
Dediğiniz gibi bu resimdeki buffaloların %90 ı öldü
Ayrıca ben hep söyledim buffalo için kaba kepek alın diye kepek unu alırsanız büyük ihtimal öleceklerdir buffaloları ya kalın yapılı cocopeat içinde büyütürsünüz yada kaba kepek içerisinde
Daha bugün aldım kepek unu ile Mısır ununu karıştırdım eğer olmaz dersen yarın kepek alacamBiz ona ölüm çemberi diyoruz bir yerden sonra yorgunluktan ölümler başlayacak geçmiş olsun
Ayrıca ben hep söyledim buffalo için kaba kepek alın diye kepek unu alırsanız büyük ihtimal öleceklerdir buffaloları ya kalın yapılı cocopeat içinde büyütürsünüz yada kaba kepek içerisinde
Kurtarmanın bi yolu var mıBiz ona ölüm çemberi diyoruz bir yerden sonra yorgunluktan ölümler başlayacak geçmiş olsun
dostum un ve morio kurtlarında oluyor muYanlış bilgi , emin olmadığınız konularda kesin cevaplar vermeyin kaçmaya değil saklanmak için yer arıyorlar şuan oda stresten ve buffalolar ışıktan nefret ederler o yüzden mümkünse gece gündüz ışık almayan sıcak yerde muhafaza edin
Knk bi yardımcı olur musunBiz ona ölüm çemberi diyoruz bir yerden sonra yorgunluktan ölümler başlayacak geçmiş olsun
Un kurtlarında olurmu?Morio kurtlarında olmaz
Şuan yapabileceğiniz en iyi şey 2 kat karton viyol koymak olur ilk viyolu koyduğunuzda üstüne yataklık serpin ardından üstüne 2. Viyolü koyun bu sayede bol bol sakalanacak yerleri olmuş olur
Yataklığınız çok ince aynen böyle olamlı
Ekli dosyayı görüntüle 17894
Ekli dosyayı görüntüle 17895
ölüm çemberi olacağımdan baya korkuyorum hocam onu sormuştum ( ölüm çeberi olup almadığını) sağ olum yardımınız içinUnkurtlarında da olmaz ölüm çemberi siz tam olarak ne sordunuz?
Yardımcı olduğun için çok sağolMorio kurtlarında olmaz
Şuan yapabileceğiniz en iyi şey 2 kat karton viyol koymak olur ilk viyolu koyduğunuzda üstüne yataklık serpin ardından üstüne 2. Viyolü koyun bu sayede bol bol sakalanacak yerleri olmuş olur
Sizin yataklık malzemesi nedirMorio kurtlarında olmaz
Kaba kepek kullanıyor sanırımSizin yataklık malzemesi nedir