Buffalo kurdu yataklık?

Gökdennz

Minör
Üye
Yataklığı nasıl hazırlamalıyım?

DONT

Yumurta
Üye
Sadece bir kap'a kaba kepek koyun işinizi görür

Meraklı_bir_forumcu

Yumurta
Üye
Sadece bir kap'a kaba kepek koyun işinizi görür
Ben aldığım yerin içerisine koyduğu yataklığın üzerine un kurdu yataklığı koyunca biraz nemlenme yaptı topaklanmalar oluştu bunu nasıl çözebilirim başka kabada aktarılmıyor çok fazla olduğu için tek tek yakalanıp konulmuyor cımbız ile tutuncada yara alıyorlar hemen

Gökdennz

Minör
Üye
Ben aldığım yerin içerisine koyduğu yataklığın üzerine un kurdu yataklığı koyunca biraz nemlenme yaptı topaklanmalar oluştu bunu nasıl çözebilirim başka kabada aktarılmıyor çok fazla olduğu için tek tek yakalanıp konulmuyor cımbız ile tutuncada yara alıyorlar hemen
Elek kullanın işinizi görür diye düşünüyorum.

Meraklı_bir_forumcu

Yumurta
Üye
Elek kullanın işinizi görür diye düşünüyorum.
Birde hocam larvalar geldiği gibi değil şuan geldiğinde hepsi kıpır kıpırdı ama şuan hepsi halsiz zar zor hareket ediyor nedenini çözemedim havuç ve patates koyuyorum 3 4 günde bir onun dışında geldiği şeffaf kaptalar hala sacede üstüne yataklık takviyesi yaptım yemleri alalı 10 gün civarı oldu

Meraklı_bir_forumcu

Yumurta
Üye
Benimkiler ölümler başladı nerede hata yapıyorum bilmiyorum ara ara dediğim gibi patates ve havuç veriyorum 1 gün tutuyorum bazen sadece unuttuğum oluyor 2 gün kalıyor ama küf oluşmadan alıyorum onun dışında bişey yapamıyorum :/

Mücteba

Minör
Üye
Benimkiler ölümler başladı nerede hata yapıyorum bilmiyorum ara ara dediğim gibi patates ve havuç veriyorum 1 gün tutuyorum bazen sadece unuttuğum oluyor 2 gün kalıyor ama küf oluşmadan alıyorum onun dışında bişey yapamıyorum :/
Ölümler konusunda endişelenmeyin arada 3 5 tane ölebilir sorun olmaz

Meraklı_bir_forumcu

Yumurta
Üye
Önlenemez ancak yavaşlatılabilir
Buz dolabında bakabilirsiniz besleme yapacağınız zaman 5-10 dakika bekletin kendine gelsin sonra patates vs. verirsiniz
Hocam dediğiniz gibi oldu bugün içerisinden 6 7 tane pupa topladım böceğe dönüşsün istemiyorum bu pupaları hala canlı yem olarak kullanmakta sakınca var mı acaba