Arkadaşlar merhaba yüksek lisans tezim için bu iki kurttan birisini tedarik etmem gerekiyor sizce hangisi daha uyguna gelir bilenler varsa yardımcı olabilir mi? Tedarik konusunda sıkıntı yaşıyorum..
Ben en iri kurtlarımdan birisini tartmıştım, yaklaşık 1 gram gelmişti. Yani 3 kg için en az 3000 kurda ihtiyacınız olacak, ki çoğu o kadar büyük olmayacağı için daha fazlası gerekecektir.Morio kurdunun 100 adeti kaç grama tekabül ediyor peki?
Ulomoides dermastoides'in sinonimi bildiğim kadarıyla. İçlerindeki en ufak tür o. Erginleri aşağı yukarı 0.5 milimetre civarı. Adana Canlı Yem'den satın aldığım hamam böcekleriyle beraber gelmişlerdi, bir kaba koymuştum. İçine kabuklu çiğ yer fıstığı attım ve arada sırada ufak bir meyve parçası atıyorum. Çok uğraşmıyorum yani, zaten istediğim bir tür değildi. 2-3 ergin var şu an, kendi hâllerinde takılıyorlar. Adana Canlı Yem sayfasında tür hakkında beslenme ve besin değerleri bilgisi mevcut, dilerseniz bir göz atabilirsiniz.Ocularis hakkında peki bilginiz var mı?