MAJOR işçisi olucakEkli dosyayı görüntüle 39042
messor cinsi kolonimde böyle bir yumurtayla karşılaştım diğer yumurtalardan çok daha büyük koloninin 25 işçisi var
daha erken değilmi daha 25 işçi varMAJOR işçisi olucak
Böcek, un kurdu ve şekerli su ile besleme yapabilirsin böcek veremiyorsan haşlanmış yumurta beyazı verenleri duymuştum ben denemesem bile muhtemelen yerlerayrıca hobide yeniyim camponotus santcus cinsi karıncalar ne yer
ben un kurdu veriyorum tohum vermeliyim mi ve un kurdunu ne sıklıkla vermeliyim bunu merak ediyorumBöcek, un kurdu ve şekerli su ile besleme yapabilirsin böcek veremiyorsan haşlanmış yumurta beyazı verenleri duymuştum ben denemesem bile muhtemelen yerler
yanı bı zamanı yok major cıkarması ıcın beslemene baglıdaha erken değilmi daha 25 işçi var
caponotuslara haslanmıs yumurta ve unkurdu verebılırsınben un kurdu veriyorum tohum vermeliyim mi ve un kurdunu ne sıklıkla vermeliyim bunu merak ediyorum
peki ne sıklıklacaponotuslara haslanmıs yumurta ve unkurdu verebılırsın
haftada bir kafidir şekerli suda 4 5 güne ver kafidirpeki ne sıklıkla
Kıyma da verenler var deneyebilirsin, koloni nin hızlı büyümesini istiyorsan haftada 2 yada 3 defa işçi sayısına göre ( uzun süre tüpün içinde bırakma)peki ne sıklıkla
teşekkürlerhaftada bir kafidir şekerli suda 4 5 güne ver kafidir
teşekkürlerKıyma da verenler var deneyebilirsin, koloni nin hızlı büyümesini istiyorsan haftada 2 yada 3 defa işçi sayısına göre ( uzun süre tüpün içinde bırakma)