Eminsin değil miPrens, prenses
Çok yakın bir çekim diyil ama yüzde doksanEminsin değil mi
Çok teşekkür ederim abi.Alete larvası olmasına imkan vermiyorum bu kadar küçük bir koloninin alete üretemez. Majör larvası çok büyük ihtimalle. Süper majör konusu biraz tartışmalı bazı türlerde var bazılarında yok. Sizin koloninizde sandıklarınız büyük ihtimalle büyük medialardır. Kısacası büyük bir işçinin larva hali.
Şuanlık gerek yok. Yatacakları zamanı geçti zaten nerdeyse. Onun yerine bulundukları ortamın ısısını arttırıp proteinle beslemeye devam etmeniz toparlayacaktırAbi bu kolonide çoğalma azaldı nedenini bilmiyorum un kurdu, yumurta, şekerli su ,tohum vermeme rağmen büyüme yavaş nedeni nedir bu güne kadar hiç kış uykusuna yatmadılar. Yatırmaya da korkuyorum açıkcası ilk defa bir koloniyi kış uykusuna yatıracağım .Konya şuan biraz soğuk 2022 de nisanda kar yağıyordu. Benim sorum şu bu koloni kış uykusuna yatırabilir miyim ve bu nisanda da kar yağacağını düşünüyorum nisanda kış uykusuna yatırıyım mı?
Yatırmadığım için sorun olurmu.Şuanlık gerek yok. Yatacakları zamanı geçti zaten nerdeyse. Onun yerine bulundukları ortamın ısısını arttırıp proteinle beslemeye devam etmeniz toparlayacaktır
Bir yaşındaysa koloni olmazYatırmadığım için sorun olurmu.
Merhaba normalde konu açacaktım gerek duymadım ben daha yeniyim size danışmak istiyorum bi formikaryum yaptım görsele bakarsanız ama ytong ve kasenin arasında boşluk var sıkıntı olurmu diğer kaseyide üstüne kapatıp orda bide pilastik var onuda arasına koyacam üst kısımda outworld olacak sizce bi sıkıntı varmiSanırım kraliçe geliyor.
Büyük ihtimal birşey olmaz Ytong için bi tane daha havalındırma deliği açman daha iyi olurMerhaba normalde konu açacaktım gerek duymadım ben daha yeniyim size danışmak istiyorum bi formikaryum yaptım görsele bakarsanız ama ytong ve kasenin arasında boşluk var sıkıntı olurmu diğer kaseyide üstüne kapatıp orda bide pilastik var onuda arasına koyacam üst kısımda outworld olacak sizce bi sıkıntı varmi
Teşekkürler sayenizde bir bilgi daha öğrendim.Bundan daha küçük koloniler bile alate "üretebiliyor". Üretir demiyorum.