Arkadaşlar bir kralice buldum fakat elimde test tüpü olmadıgı için 1 2 günlüğüne outworld e koydum. Fakat içinde yumurta olduğunu düşündüğüm 2 beyaz küçük şey var. Sizce yumurta mı değil mi. Türü ve cinsi hakkında yorum yaparsanız sevinirim.=)
Lasius kraliçesi gibi geldi. Fotoğraftan anlamamız çok zor yumurta mı toz, kum vs. mi olduğunu. Yuvarlak, beyaz ise ve kraliçe ilgileniyorsa yumurtadır.Arkadaşlar bir kralice buldum fakat elimde test tüpü olmadıgı için 1 2 günlüğüne outworld e koydum. Fakat içinde yumurta olduğunu düşündüğüm 2 beyaz küçük şey var. Sizce yumurta mı değil mi. Türü ve cinsi hakkında yorum yaparsanız sevinirim.=)
Yumurta olduğunu sanmıyorum, dışkı ya da mite gibi bir şey olabilir.Arkadaşlar bir kralice buldum fakat elimde test tüpü olmadıgı için 1 2 günlüğüne outworld e koydum. Fakat içinde yumurta olduğunu düşündüğüm 2 beyaz küçük şey var. Sizce yumurta mı değil mi. Türü ve cinsi hakkında yorum yaparsanız sevinirim.=)
Kralice genelde üzerindeLasius kraliçesi gibi geldi. Fotoğraftan anlamamız çok zor yumurta mı toz, kum vs. mi olduğunu. Yuvarlak, beyaz ise ve kraliçe ilgileniyorsa yumurtadır.
Icine hic canli bir sey atmadim sadece su koydumYumurta olduğunu sanmıyorum, dışkı ya da mite gibi bir şey olabilir.
Yumurta olabilir o halde. Karanlıkta tutuyorsunuz değil mi?Kralice genelde üzerinde
Evet.Yumurta olabilir o halde. Karanlıkta tutuyorsunuz değil mi?