Evet yumurta artık kraliçeyi daha fazla rahatsız etmesen iyi olur yoksa başka yumurta göremezsin :]Çok pardon dikkat etmemişim. Çekebildiğim en iyisi bu.Ekli dosyayı görüntüle 39000
İşçi cikasina kadar besleme yapmana gerek yokŞekerli su veya sinek vermeye başlıyım mı peki
Şekerli su işçi çıkınca verilmeli ama sinek vermeni kesinlikle tavsiye etmiyorum çünkü ilaçlı veya parazitli olabilir eğer tedarik edebilirsen un kurdu ile beslemelisinŞekerli su veya sinek vermeye başlıyım mı peki
cinsine bağlı bir şekilde değişir ancak ilk işçi çıkana kadar genelde beslenme ihtiyacı duyulmazŞekerli su veya sinek vermeye başlıyım mı peki
Un kurdu yerine başka bişey veremez miyim ailem izin vermeyebilir ve sanırsam pahalılarİşçi cikasina kadar besleme yapmana gerek yok
Lütfen sinekle besleme sinek ilaca magruz kalmış olabilir parazit taşıyor olabilir herseyinden olursun
Beslemeyi unkurduyla yap
Ucuz ve verebilriisn ama verdiğin şey bir böcek ise parazit mantar ve hastalık hatta dışarda zehirleme yapıldı ise zehir bile taşıyor olabilirUn kurdu yerine başka bişey veremez miyim ailem izin vermeyebilir ve sanırsam pahalılar
Al odanda bir kapta bak mikro un kurdu cok bisi istemez zaten fark etmezler deUn kurdu yerine başka bişey veremez miyim ailem izin vermeyebilir ve sanırsam pahalılar
Peki ama önerebileceğiniz bir site var mıAl odanda bir kapta bak mikro un kurdu cok bisi istemez zaten fark etmezler de
ankara canlı yem ben hep ordan alıyorum güvenilirdirPeki ama önerebileceğiniz bir site var mı
Bendeankara canlı yem ben hep ordan alıyorum güvenilirdir
Aynısını dicektimEvet yumurta artık kraliçeyi daha fazla rahatsız etmesen iyi olur yoksa başka yumurta göremezsin :]