Peki bu ikisini beslemek termit kolonisi kurmak için yeterli olacakmı acabaTermite benziyor biraz daha yakın çekersen daha açıklayıcı olur.
Kral ile kraliçenin olması lazım bu 2 side kraliçe sanırım.Peki bu ikisini beslemek termit kolonisi kurmak için yeterli olacakmı acaba
Birbirlerini kovaladıkları için bu ikisini aldım zira heryere bu şekilde birbirini kovalayan lar varKral ile kraliçenin olması lazım bu 2 side kraliçe sanırım.
Birlikte gezenler muhtemelen eşleşmiş kral ve kraliçelerdir. Termitler hakkında araştırma yapıp bakımlarını öğrenirseniz koloni kurabilirsiniz.Birbirlerini kovaladıkları için bu ikisini aldım zira heryere bu şekilde birbirini kovalayan lar var
Bende termit konusunda çok tecrübeli deyilim ama tüp düzenide farklı oluyor bunlarınBirbirlerini kovaladıkları için bu ikisini aldım zira heryere bu şekilde birbirini kovalayan lar var
Anladım teşekkür ederim uçuş devam ederken biraz araştırıp çıkayım tekrarBirlikte gezenler muhtemelen eşleşmiş kral ve kraliçelerdir. Termitler hakkında araştırma yapıp bakımlarını öğrenirseniz koloni kurabilirsiniz.
Bunların beslenme şeklini biliyorum sadece cinsiyet ayrımını bilmiyorumBende termit konusunda çok tecrübeli deyilim ama tüp düzenide farklı oluyor bunların
Bu arada yavaş çoğalıyorlar ve pamuğu yada koyduğun peçeteyi kemiriyorlar.Anladım teşekkür ederim uçuş devam ederken biraz araştırıp çıkayım tekrar
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Bunların beslenme şeklini biliyorum sadece cinsiyet ayrımını bilmiyorum