tamamdır, cevap için teşekkürler. Şansımı deneyeceğimEkim - Kasım aylarına kadar bulabilirsin nerde bulabilirsin konusuna gelirsek belli yerleri olmaz yağmurdan sonra güneşli bir havada, nemli bölgelerde bulma şansın var
dostum iç anadlu iklimi de bu sıralar ben çok fazla bal klariçesi tam adını bilmiyorum ama turuncu renkli kraliçeleer bolca varMerhaba, şuan şehir dışındayım 5-6 gün sonra ankaraya döneceğim hobide de yeniyim. Hala kraliçe bulabilir miyim bulursam da ankarada bulabileceğim nereler var?
Lasius dur onlar büyük ihtimalledostum iç anadlu iklimi de bu sıralar ben çok fazla bal klariçesi tam adını bilmiyorum ama turuncu renkli kraliçeleer bolca var
Türkiyedeki bal karıncası prenolepis nitens'tir ve zamanı çoktan geçti belki farklı bir cinstir fotoğraf atabilirmisiniz?dostum iç anadlu iklimi de bu sıralar ben çok fazla bal klariçesi tam adını bilmiyorum ama turuncu renkli kraliçeleer bolca var
O yüzden lasius dedimTürkiyedeki bal karıncası prenolepis nitens'tir ve zamanı çoktan geçti belki farklı bir cinstir fotoğraf atabilirmisiniz?
Muhtemelen lasiusturO yüzden lasius dedim
Ben 30 dk önce tamamen şansa buldum afyonda bahçede oturuyordum geldi aldimMerhaba, şuan şehir dışındayım 5-6 gün sonra ankaraya döneceğim hobide de yeniyim. Hala kraliçe bulabilir miyim bulursam da ankarada bulabileceğim nereler var?
ben de şu anda afyondayım grand özgül termal, neresindesiniz siz?Ben 30 dk önce tamamen şansa buldum afyonda bahçede oturuyordum geldi aldim
yarın bakınıyım zaten hemen çıkar atarımTürkiyedeki bal karıncası prenolepis nitens'tir ve zamanı çoktan geçti belki farklı bir cinstir fotoğraf atabilirmisiniz?