Türü Chrysopa (Green lacewing)Merhaba mantisime genel olarak bu canlıyı veriyorum.Geceleri ışıkta çıkıyorlar.Türü nedir üretilebilir mi ?
Dişi erkek ayrımını nasıl anlayabiliriz.Bu canlılar ne yer ki nasıl hayatta tutarızTürü Chrysopa (Green lacewing)
Youtubeda okul projesi amaçlı falan üretenler görmüştüm (yabancı kaynaklar)
Bende 1 dişi 1 erkek olarak düşündüğüm iki tanesini aynı kaba koymuştum 1 ay önce. Şuanda 3 yumurta var ama çıkar mı bilmiyorum (böcekler öldü)
Gözlemlerime göre arka kısmı genişse dişi, değilse çubuk gibi ise erkek ve (bir diğer yol olarak sanırım anteni uzun olan dişi emin değilim)Dişi erkek ayrımını nasıl anlayabiliriz.Bu canlılar ne yer ki nasıl hayatta tutarız
Anlıyorum teşekkür ederim cevaplar için.Bu canlılar mantis için çok kolay av oluyorlar.Hareketliler bu yüzden seviyorum bunları vermeyi.Tabi besin değerleri nedir bilemiyorumGözlemlerime göre arka kısmı genişse dişi, değilse çubuk gibi ise erkek ve (bir diğer yol olarak sanırım anteni uzun olan dişi emin değilim)
Doğada bitki bitleri falan yiyerek hayatta kalıyorlar
Youtubedaki bir videoda; yumurta,süt,su,bal vs. karıştırıp yem yapıyordu
Ama bence en önemlisi yerini yapmak, uçabildikleri için iyi bir yuva yapmazsanız evi basabilirler.