Bu sinekler üretilebilir mi ?

ceass

Yumurta
Üye
Merhaba mantisime genel olarak bu canlıyı veriyorum.Geceleri ışıkta çıkıyorlar.Türü nedir üretilebilir mi ?

Ekli dosyalar

• IMG_20240808_174326.jpg
    IMG_20240808_174326.jpg
    29.3 KB · Görüntüleme: 28

Yigit3

Yumurta
Üye
Merhaba mantisime genel olarak bu canlıyı veriyorum.Geceleri ışıkta çıkıyorlar.Türü nedir üretilebilir mi ?
Türü Chrysopa (Green lacewing)

Youtubeda okul projesi amaçlı falan üretenler görmüştüm (yabancı kaynaklar)

Bende 1 dişi 1 erkek olarak düşündüğüm iki tanesini aynı kaba koymuştum 1 ay önce. Şuanda 3 yumurta var ama çıkar mı bilmiyorum (böcekler öldü)

ceass

Yumurta
Üye
Türü Chrysopa (Green lacewing)

Youtubeda okul projesi amaçlı falan üretenler görmüştüm (yabancı kaynaklar)

Bende 1 dişi 1 erkek olarak düşündüğüm iki tanesini aynı kaba koymuştum 1 ay önce. Şuanda 3 yumurta var ama çıkar mı bilmiyorum (böcekler öldü)
Dişi erkek ayrımını nasıl anlayabiliriz.Bu canlılar ne yer ki nasıl hayatta tutarız

Yigit3

Yumurta
Üye
Dişi erkek ayrımını nasıl anlayabiliriz.Bu canlılar ne yer ki nasıl hayatta tutarız
Gözlemlerime göre arka kısmı genişse dişi, değilse çubuk gibi ise erkek ve (bir diğer yol olarak sanırım anteni uzun olan dişi emin değilim)

Doğada bitki bitleri falan yiyerek hayatta kalıyorlar
Youtubedaki bir videoda; yumurta,süt,su,bal vs. karıştırıp yem yapıyordu

Ama bence en önemlisi yerini yapmak, uçabildikleri için iyi bir yuva yapmazsanız evi basabilirler.

ceass

Yumurta
Üye
Gözlemlerime göre arka kısmı genişse dişi, değilse çubuk gibi ise erkek ve (bir diğer yol olarak sanırım anteni uzun olan dişi emin değilim)

Doğada bitki bitleri falan yiyerek hayatta kalıyorlar
Youtubedaki bir videoda; yumurta,süt,su,bal vs. karıştırıp yem yapıyordu

Ama bence en önemlisi yerini yapmak, uçabildikleri için iyi bir yuva yapmazsanız evi basabilirler.
Anlıyorum teşekkür ederim cevaplar için.Bu canlılar mantis için çok kolay av oluyorlar.Hareketliler bu yüzden seviyorum bunları vermeyi.Tabi besin değerleri nedir bilemiyorum:)