Ülkenin durumu vahim, benim bilgisayarım vardı öve öve bitiremediğim ama satıldı. Şimdi istiyorum ancak 2. El toplama bile alamam, ben napıcağımı bilmiyorum zaten. Ya bence paran varsa gir 2. Elci lere bak ordan en uygununa. Ben baktım 1660 süper lik kasa 8k idi ya. Bu nedir ya. Yani dostum Allah yardımcın olsun…Hep aklimda olan bir sorudur kendisi, bu sene, gelecek sene derken fiyatlar ucuyor. Ilerideki zamanlarda duserse alinir mi daha da dusecek mi bilgisi olan var midir?
Şu an Amerika'da bile enflasyon var düşeceğini hiç sanmıyorum ki dolar düşmüyor kankam, ondan şimdi alman daha mantıklı 20-25'lere fırlayacak 100%Hep aklimda olan bir sorudur kendisi, bu sene, gelecek sene derken fiyatlar ucuyor. Ilerideki zamanlarda duserse alinir mi daha da dusecek mi bilgisi olan var midir?
hocam bu devirde alınmaz diyeceğim ama iki gün sonra devir nereye gider hiç bilmiyoruz o yüzden eğer müneccim değilse çoğu kişinin bu konuda bir fikri yoktur.Hep aklimda olan bir sorudur kendisi, bu sene, gelecek sene derken fiyatlar ucuyor. Ilerideki zamanlarda duserse alinir mi daha da dusecek mi bilgisi olan var midir?
Her bu sene alınmaz dediğimde bir sonraki sene,alacağım fiyata 3k/5k koyduğu için yorum yapamıyorumHep aklimda olan bir sorudur kendisi, bu sene, gelecek sene derken fiyatlar ucuyor. Ilerideki zamanlarda duserse alinir mi daha da dusecek mi bilgisi olan var midir?
10 yıl sonra senin mesajında fotoğraftaki mesaj konumuna gelicek
10 yıl sonra senin mesajında fotoğraftaki mesaj konumuna gelicek
Alınmaz daha 2023 bekle senHep aklimda olan bir sorudur kendisi, bu sene, gelecek sene derken fiyatlar ucuyor. Ilerideki zamanlarda duserse alinir mi daha da dusecek mi bilgisi olan var midir?
Her gün git gide artıyo 3 ay önce 4k olan bir kasa şuan 8k bence al bu gidişle 10 - 12k yı bulur gibi geliyo.Hep aklimda olan bir sorudur kendisi, bu sene, gelecek sene derken fiyatlar ucuyor. Ilerideki zamanlarda duserse alinir mi daha da dusecek mi bilgisi olan var midir?
Aahh bee bu espriye geç kalmışım 😂