IŞIK VERDİM AMASuları bittiyse olur nem varsa olmaz
Peki uzun bir şırınga ile içindeki suyu çeksekOlay ışıkta değil ama
tamam o zman nasıl geçirebilirim diğer tüpe? eski tüpde fazlasıyla az su varOlay ışıkta değil ama
Sabredintamam o zman nasıl geçirebilirim diğer tüpe? eski tüpde fazlasıyla az su var
Karar veriyorlardır merak etmeKabın içerisindeki hava yeterli olur mu yoksa deliyi mi? Bu arada işçiler diğer tüpe girse bile yumurtaları taşımıyolar.
stresten haraket etmiyolar fatih terim bey ölmesinler ilk göz ağrım onlarKarar veriyorlardır merak etme![]()
Transfer sırası stres çok normaldir sonuçta ışık verip rahatsız ediyorsunuz.stresten haraket etmiyolar fatih terim bey ölmesinler ilk göz ağrım onlar
peki ne kadar sürer fatih bey ben strese girdim. Derbeder oldum burdaTransfer sırası stres çok normaldir sonuçta ışık verip rahatsız ediyorsunuz.
Değişir 10saat kadar transfer olanları biliyorum rahat olun zamanla geçerlerpeki ne kadar sürer fatih bey ben strese girdim. Derbeder oldum burda![]()
Kapağın üstünü delsenize iğneyle oksijensizlikten olebilirler cikamayacklari boyutta delinpeki ne kadar sürer fatih bey ben strese girdim. Derbeder oldum burda![]()
Tel sineklik daha işlevsel bence kapağın 3/2 bir kısmını kesip tel sinekliği yapıştırmak daha iyi benceKapağın üstünü delsenize iğneyle oksijensizlikten olebilirler cikamayacklari boyutta delin
Bende öyle daha iyi olduğunu düşünüyorum ama tel sinekligi yoktur diye dedimTel sineklik daha işlevsel bence kapağın 3/2 bir kısmını kesip tel sinekliği yapıştırmak daha iyi bence
Fark etmez bence ama iğne deliği nekadar işlevsel olurBende öyle daha iyi olduğunu düşünüyorum ama tel sinekligi yoktur diye dedim
Ben öyle kullanıyorum bi zararını görmedimFark etmez bence ama iğne deliği nekadar işlevsel olur