Bu prensesin türü nedir

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Türkiyede bu türe ait bir kayıt yok . Sanctus veya fellah olabilir. Kesinlik bildirmiyorum.
Tanaemyrmex tür olmadığından olabilir mi? @Thelethal gayet açıklayıcı bir şekilde anlatmış. Sizin yaptığınız gibi iki tür indirgemekte hatalı.
Peki türkiyede kayıtlı olmayan Bi tür olabilirmi çünkü türkiyedekilerin hepsine baktım hiç birine tam olarak benzemiyor
Türkiye'deki tüm türlerin kraliçelerinin görselleri mevcut değil. Tamamen doğru bir yol izlemeniz için işçilerinin çıkmasını beklemeniz lazım, tabi döllenmişse.

mabeakv2

Yumurta
Üye
Tanaemyrmex tür olmadığından olabilir mi? @Thelethal gayet açıklayıcı bir şekilde anlatmış. Sizin yaptığınız gibi iki tür indirgemekte hatalı.

Türkiye'deki tüm türlerin kraliçelerinin görselleri mevcut değil. Tamamen doğru bir yol izlemeniz için işçilerinin çıkmasını beklemeniz lazım, tabi döllenmişse.
Tamamdır kardeşim haklısın. Bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım. Tanaemyrmex yazmış aklıma alt cins yada neci olduğu aklıma gelmedi tür sandım ve cevap verdik . Yanlışlık olabilir. Sizin gibi hayatımızı vermedik. Ayrıca kesinlikte belirtmedim açık ve net degilmi yazdıklarım!(?) bu işe uzman degiliz kusura bakma! ama bu forumda sadece uzmanlar bişey yazacak diye bi kuralda yok birine üsten bakma ve ezme tavrınızı değiştirin üslubunuz çoğu mesajda böyle . Teşekkürler 🤠

Son düzenleme:

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Tamamdır kardeşim haklısın. Bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım. Tanaemyrmex yazmış aklıma alt cins yada neci olduğu aklıma gelmedi tür sandım ve cevap verdik . Yanlışlık olabilir. Sizin gibi hayatımızı vermedik. Ayrıca kesinlikte belirtmedim açık ve net degilmi yazdıklarım!(?) bu işe uzman degiliz kusura bakma! ama bu forumda sadece uzmanlar bişey yazacak diye bi kuralda yok birine üsten bakma ve ezme tavrınızı değiştirin üslubunuz çoğu mesajda böyle . Teşekkürler 🤠
İlk öncelikle ben sizin kardeşiniz veya bir yakınınız değilim. Hitap ederken lütfen dikkat edin. Bildiğiniz kadarıyla cevap vermeden önce zaten sizden önce 'bilen' kişi yanıt vermiş. Onun üstüne yanlış bilgi vermişsiniz. Hayatım bu hobiyle geçmedi veyahut bu işin uzmanı olduğumu da iddia etmedim. Forumdaki birkaç yazıyı okuyarak bu konularda bilgiler edinebilirsiniz. Sizin tabirinizle 'uzman kişiler' yazacak diye bir kural zaten yok. Ama bir konuda bilgi eksikliğiniz varsa ya onu giderirsiniz ya da bilen kişilere bırakırsınız işi.
Kimseye üstten bakma veyahut ezme tavrımda yok. Ama bilmediğiniz halde bilen kişiyi reddedip kendinizi kabul ettirmeye çalışırsanız mizacım sertleşebilir. Sonuç olarak burada size yardımcı olmaya çalışıyoruz. Rica ederim.