Bazı kırtasiyeler oluyor modeli veriyorsun yazıcılarından sana basıyorlar parasını verip alıyorsun burda var meselaEkli dosyayı görüntüle 20531
bu plastik parçayı nereden bulabilirim? 3d yazıcım yok ve aliexpress gibi yerlerde benzerlerini buldum fakat onlar çok daha kalın ve pahalı. Birkaç tane de karınca malzemeleri satan internet sitelerine baktım ama onlarda da stokta yoktu. Bu parçayı bulabileceğim bildiğiniz bir site falan var mı?
Bende istiyorum da modelini verir misinBazı kırtasiyeler oluyor modeli veriyorsun yazıcılarından sana basıyorlar parasını verip alıyorsun burda var mesela
Ben biraz aramıştım zamanında bulamamıştım kırtasiyeye götürdüm outworld'ü sonra parçayı gösterdim yaptıBende istiyorum da modelini verir misin
Tmm saolBen biraz aramıştım zamanında bulamamıştım kırtasiyeye götürdüm outworld'ü sonra parçayı gösterdim yaptı
Ekli dosyayı görüntüle 20531
bu plastik parçayı nereden bulabilirim? 3d yazıcım yok ve aliexpress gibi yerlerde benzerlerini buldum fakat onlar çok daha kalın ve pahalı. Birkaç tane de karınca malzemeleri satan internet sitelerine baktım ama onlarda da stokta yoktu. Bu parçayı bulabileceğim bildiğiniz bir site falan var mı?
görüntüsü için demiştim zaten ama kağıtla kaplasam da olur herhaldeilla zorunlu değil zaten yapmasan da olur bitek görüntü pek gerek yok
kağıt biraz ince ve karıcaların delme şansı olabilir bir kap parçası (yoğurt kabı) gibi kesip yapabilirsingörüntüsü için demiştim zaten ama kağıtla kaplasam da olur herhalde
bu baya mantıklıymış teşekkürlerkağıt biraz ince ve karıcaların delme şansı olabilir bir kap parçası (yoğurt kabı) gibi kesip yapabilirsin