morio kurduSizce bu ne
Ne yapabilirim bunu sizce üretebilir miyim yem etmek istemiyorum beslemek istiyorummorio kurdu
sadece 1 tane ise üretemezsiniz yem olarak verebilirsiniz canlılarınıza un kurdu önerebilirim size internetten alıp kolaylıkla üretebilirsiniz, morio kurdu üretimi zordur.Ne yapabilirim bunu sizce üretebilir miyim yem etmek istemiyorum beslemek istiyorum
Arada bir terasımda rastlıyorum bunlara sizce hepsini toplayıp bekleyebilir miyimsadece 1 tane ise üretemezsiniz yem olarak verebilirsiniz canlılarınıza un kurdu önerebilirim size internetten alıp kolaylıkla üretebilirsiniz, morio kurdu üretimi zordur.
o zaman morio kurdu değildirArada bir terasımda rastlıyorum bunlara sizce hepsini toplayıp bekleyebilir miyim
Neden böyle bir değişiklik yaptınız kio zaman morio kurdu değildir
doğada sık sık bulunabileceğini düşünmüyorumNeden böyle bir değişiklik yaptınız ki
Morio kurdu ve böcek hali Türkiye'de yok diye biliyorum zaten değil miDoğada morio yada un kurdu bulunmaz. Eğer sizin elinizden kaçan canlılar değilse olma ihtimali yok. Zaten yapı olarak da farklı geldi bana.
Belki başka birisi un kurdu bocegi kacirmistirDoğada morio yada un kurdu bulunmaz. Eğer sizin elinizden kaçan canlılar değilse olma ihtimali yok. Zaten yapı olarak da farklı geldi bana.
Peki ne kurdu olabilirDoğada morio yada un kurdu bulunmaz. Eğer sizin elinizden kaçan canlılar değilse olma ihtimali yok. Zaten yapı olarak da farklı geldi bana.
Olabilir ama Türkiye'de morio kurdu ve böcek hali yok Amerika'da varBelki başka birisi un kurdu bocegi kacirmistir
Buffalo kurduOlabilir ama Türkiye'de morio kurdu ve böcek hali yok Amerika'da var
Olabilir hem yinede bakılabilir un kurdu niyetine fıstık bocegi ise un kurduysa nerdeyse aynı evreyi yapiyorlarFıstık böceği olabilir mi (Palembus Ocularis), onlarda un kurduna benziyor. Türkiyede yaşıyor mu bilmiyorum.