Merhabalar başlıktan da anlayacağınız gibi karıncalardan anlamıyorum.10 dk önce balkondan içeri girip kafama konan bu canlıyı karıncaya benzettim.Aydınlatabilir misiniz?
Formica kraliçesi olabilirMerhabalar başlıktan da anlayacağınız gibi karıncalardan anlamıyorum.10 dk önce balkondan içeri girip kafama konan bu canlıyı karıncaya benzettim.Aydınlatabilir misiniz?
Arkadaş Formica diyince ona da benzettim, ama boyutu bardağa kıyasla bakarsak 15-18 mm civarı görünüyorFormica kraliçesi olabilir
Yok. Daha küçük 1 cm falanFormicinae familyası olduğundan nerdeyse eminim, camponotus biraz destekli sallamak oldu.
Arkadaş Formica diyince ona da benzettim, ama boyutu bardağa kıyasla bakarsak 15-18 mm civarı görünüyor
Test tüpü kurulumu yapabilirsin, bakabileceğinden eminsen, salma bak. Ama uğraşamam diyorsan doğaya bırak yoluna baksın hayvancikPeki ne yapmamı önerirsiniz?Nasıl beslenir vs. bilmiyorum.Nadir bir tür mü?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Hayvanı salmalı mıyım yoksa ilgilenen birileri var mı?![]()
Kanatlar yıpranmış gibi herhalde kraliçe deney tüpü hazırlayıp ona koy yada şırıngayaPeki ne yapmamı önerirsiniz?Nasıl beslenir vs. bilmiyorum.Nadir bir tür mü?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Hayvanı salmalı mıyım yoksa ilgilenen birileri var mı?![]()