suni ortamda beslenir mi hayatta kalma ihtimali var mıKadife karıncası
Bunlarda normal karinca özellikleri yok çiftleşmesi lazım değmez sadece bakarsın yani öylesinesuni ortamda beslenir mi hayatta kalma ihtimali var mı
Şartlar sağlandığında beslenir kolonileşme göstermez, fakat ben bile bunu riskinini almam bir diğer adı inek öldürendir.suni ortamda beslenir mi hayatta kalma ihtimali var mı
Ben 3 4 gün tüpde normal karinca gibi durmuştu sonra saldım zaten türünü öğrenince. Türkiyedeki türleri sadece sokar ve acıtır ve zehirinin insanlara bi zarari yoktur. Zararli türleri Amerika taraflarında yaşar. Amerikada yasayan türlerinin zehirinin insanlara bi zararı varmidir bilmiyorum.Bunlarda normal karinca özellikleri yok çiftleşmesi lazım değmez sadece bakarsın yani öylesine
türkiyede sadece bulduğunuz bu tür bulunuyor.suni ortamda beslenir mi hayatta kalma ihtimali var mı
görüntüsü de güzel dediğiniz gibi akvaryum içinde dekor kayalarla gayet güzel olabilirtürkiyede sadece bulduğunuz bu tür bulunuyor.
Mutillid diye geçiyor bilimsel adı.
20x30x20 bir akvaryumda 6 adet beslemiştim
dışarıda otların arasında terk edilmiş bir başka wasp yuvası buldum ve yaşam alanlarına attıktan 2 ay sonra yumurtladılar fakat yumurtalar öldü hiç yavru görmedim veya sayı artışı görmedim karıncalarla diyetleri aynı gibi şeker içeren besinleri çok seviyorlar çok eğlenceli ama yumurta işi sıkıntı oluyor çok fazka yumurtluyor evi basma ihtimali olabiliyor ve tehlikeli bi canlı beni bir keresinde sokmuştu ama yok böyle bir acı kıvrandım ölücem sandım. öyle işte eğlenceli