kaç günde bi kere vermeliyimBu bir gecko yavrusu. Meyve sineği küçük, tartaralar yada azda olsa un kurtllarından verebilirsin
Gecko mu? Gecko deil süleymancik ve WC olduğu için beslenmezBu bir gecko yavrusu. Meyve sineği küçük, tartaralar yada azda olsa un kurtllarından verebilirsin
süleymancık. beslenmez hem doğadan alınma olduğu için hemde esaret altında yem kabul etmiyolarbu nedir ve beslenir mi nasıl beslenir
Evt ben dedimsüleymancık. beslenmez hem doğadan alınma olduğu için hemde esaret altında yem kabul etmiyolar
yok beslicem derseniz sadece canlıyı öldürmekten başka bişey yapmazsınızsüleymancık. beslenmez hem doğadan alınma olduğu için hemde esaret altında yem kabul etmiyolar
sanırım bikaç konu öncede sen sormuştun beslenirmi diyeEvt ben dedim
😆Bu bir gecko yavrusu. Meyve sineği küçük, tartaralar yada azda olsa un kurtllarından verebilirsin
Yok ben hiç sormadım bildiğim içinsanırım bikaç konu öncede sen sormuştun beslenirmi diye![]()
turkish house gecko olarakta geçiyor sanırımBu arada geko olduğu doğru. Geko dediğimiz kelime Gekkota infra takımındaki kertenkeleler için kullanılır. Bu infra takımda da 7 familya bulunuyor. Hemidactylus cinsi de (gönderideki canlının cinsi) bu familyalardan Gekkonidae (adi gekolar) familyasında bulunuyor.
turkish house gecko olarakta geçiyor sanırım
Common Names | E: Mediterranean House Gecko, Turkish Gecko |