Tam olark ne anlamadımKadife karınca. Bir wasp türü dikkat edin sokması can yakab
Kanatsız yaban arısıTam olark ne anlamadım
Anladım direk bırakıyorum garip bi ses cıkarıyordu zaten büyüyünce umarım peşime takılmaz xdKanatsız yaban arısı
Bundan sonra dikkat edin aman sokması Can yakar. 😀Anladım direk bırakıyorum garip bi ses cıkarıyordu zaten büyüyünce umarım peşime takılmaz xd
Tamam tamam böyle karıncaya benzer ama tehlikeli başka şeyler var mı bilmem gereken ayak üstü canımızı yakmayalımBundan sonra dikkat edin aman sokması Can yakar. 😀
Genellikle bu wasplerin türleri var işte.Tamam tamam böyle karıncaya benzer ama tehlikeli başka şeyler var mı bilmem gereken ayak üstü canımızı yakmayalım
Hmm, anlaşıldı dikkat ederim bundan sonraGenellikle bu wasplerin türleri var işte.
Bu gördüğünüz yetişkin hâli zaten. Daha fazla büyümüyorlar. Bundan öncesi larva.Anladım direk bırakıyorum garip bi ses cıkarıyordu zaten büyüyünce umarım peşime takılmaz xd
Hee anlaşıldıı ben wasp morfolojisi hakkında bilgi sahibi değilm hiç fikrim yok oyüzdenBu gördüğünüz yetişkin hâli zaten. Daha fazla büyümüyorlar. Bundan öncesi larva.
Bütün Hymenopteranlarda, hatta genel olarak Endopterygote'larda (tümbaşkalaşımlı böcekler) böyledir.Hee anlaşıldıı ben wasp morfolojisi hakkında bilgi sahibi değilm hiç fikrim yok oyüzden