Bu mevsimde kraliçe bulabilir miyim?

nevzatgns19

Pupa
Üye
Messor gibi türlerin ana uçuşları bitti neredeyse. Tetramorium gibi türler sıklıkta şuan ama farklı türlere denk gelebilirsin. Nemin %60, sıcaklığın 24-25 olduğu bir günde uçuş olma ihtimali yüksektir. Rüzgar da 10km/h civarı olursa oran artar ama ben 23km/h de Tetramorium kraliçesi buldum biraz şans işi açıkçası.

yağızalp

Replete
Üye
Messor gibi türlerin ana uçuşları bitti neredeyse. Tetramorium gibi türler sıklıkta şuan ama farklı türlere denk gelebilirsin. Nemin %60, sıcaklığın 24-25 olduğu bir günde uçuş olma ihtimali yüksektir. Rüzgar da 10km/h civarı olursa oran artar ama ben 23km/h de Tetramorium kraliçesi buldum biraz şans işi açıkçası.
Messorun ana uçuş tarihleri sonbahardır yani başlamadı desek daha doğru

Karincaavcisi71

Yumurta
Üye
Nasıl bölgelerde aramalıyım?

Karincaavcisi71

Yumurta
Üye
Arama saati olarak ne önerirsiniz bugün yaklaşık 1 2 saat önce çıktım fakat sadece bir prens gördüm catanın işçilerini bile görmedim saatlemi alakalı acaba?

nevzatgns19

Pupa
Üye
Ben şöyle bir öneride bulunabilirim: sıcak bir şehirde yaşıyorum geçen hafta 2-3 gün sabah saat 09.00 da sitemizde gezdim ve 5 tane kraliçe buldum. Eğer İç Anadolu da yaşıyorsanız benim yaptığım gibi yapabilirsiniz. Onun dışında başları da tavsiye verebilir.

Karincaavcisi71

Yumurta
Üye
Ben şöyle bir öneride bulunabilirim: sıcak bir şehirde yaşıyorum geçen hafta 2-3 gün sabah saat 09.00 da sitemizde gezdim ve 5 tane kraliçe buldum. Eğer İç Anadolu da yaşıyorsanız benim yaptığım gibi yapabilirsiniz. Onun dışında başları da tavsiye verebilir.
Kırıkkale'de yaşıyorum nispeten sıcak bir şehir bugün akşam çıktım ama hiçbirsey bulamadım yarın sabah denicem yardımınız için teşekkürler sizce bu konuya Yeni bir başlık açıp daha çok kişiye ulaşmalimiyim

nevzatgns19

Pupa
Üye
Keyfin bilir Kırıkkale'de hobi yapan birilerini arayabilirsin istersen.