Merhabalar, bu kraliçe karınca olduğunu düşündüğüm karıncanın türü nedir acaba? Saat 12 gibi İstanbul’un Karadeniz bölgesinde buldum. Küçük ve arka kısmında şerit var. Nadir bir tür müdür?
Colobopsis cinsi kraliçe.Merhabalar, bu kraliçe karınca olduğunu düşündüğüm karıncanın türü nedir acaba? Saat 12 gibi İstanbul’un Karadeniz bölgesinde buldum. Küçük ve arka kısmında şerit var. Nadir bir tür müdür?
Bakımı en zor cinlerden birisidir. Eğer deneyimli değilseniz şansınızı denemenizi bile önermem.Merhabalar, bu kraliçe karınca olduğunu düşündüğüm karıncanın türü nedir acaba? Saat 12 gibi İstanbul’un Karadeniz bölgesinde buldum. Küçük ve arka kısmında şerit var. Nadir bir tür müdür?
Evet, gayet nadir bir türdür diyebiliriz. Eğer daha amatörseniz salmanızı tavsiye ediyorum zorluk seviyesi C seviyedir.Merhabalar, bu kraliçe karınca olduğunu düşündüğüm karıncanın türü nedir acaba? Saat 12 gibi İstanbul’un Karadeniz bölgesinde buldum. Küçük ve arka kısmında şerit var. Nadir bir tür müdür?
Elinize sağlık 🤗Teşekkürler benim şuan baktığım aktif bı çiflihım olduğundan ve yeni bir karınca sever olduğumdan kraliçeyi güzel bir alana bıraktım