Bu kraliçenin türü nedir?

Claw

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Tetramorium cinsi.

Çözüm

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Uzun süre sonra tekrar başlıyorum normalde yoktu ama görünce tekrar bakayım dedim neyle besleyebilirim?
Kraliçeyi olduğu gibi kurulumu tamamlanmış bir tüpün içerisine koyunuz. 1-1.5 ayda işçileriniz çıkacaktir. İşçiler çıktıktan sonra protein ve karbonhidrat ile besleyeceksiniz. Protein olarak; un kurdu, buffalo kurdu, dubia hamam böceği, tartara hamam böceği gibi canlıları kullanabilirsiniz. Karbonhidrat olarak; bal, meyve jelleri, şekerli su gibi ürünler kullanabilirsiniz. Tetramorium cinsi genel olarak seçici olmayan bir cinstir. Ne verirseniz verin genellikle kabul ederler.

musaabaci53

Yumurta
Üye
Kraliçeyi olduğu gibi kurulumu tamamlanmış bir tüpün içerisine koyunuz. 1-1.5 ayda işçileriniz çıkacaktir. İşçiler çıktıktan sonra protein ve karbonhidrat ile besleyeceksiniz. Protein olarak; un kurdu, buffalo kurdu, dubia hamam böceği, tartara hamam böceği gibi canlıları kullanabilirsiniz. Karbonhidrat olarak; bal, meyve jelleri, şekerli su gibi ürünler kullanabilirsiniz. Tetramorium cinsi genel olarak seçici olmayan bir cinstir. Ne verirseniz verin genellikle kabul ederler.
Teşekkürler hocam şu anlık test tüpüm yok eve geri döndüğünde oraya aktarırım şimdilik şırıngayla idare ediyorum bir seferinde un kurdu almıştım sonrasında evi mite bastı ondan dolayı bıraktım karınca bakmayı ayağım kırılmıştı yetişemiyorum her birine patatesi unutmuştum ondan dolayı tekrar alırsam ailem belki sıkıntı yaratır tohum ile beslenem ve arada sivri sinek versem olur değil mi?

Son düzenleme: