bu kralicenin cinsi nedir mersind ebuldum

Kadoin371

Yumurta
Üye
Cinsini tam bilmiyorum fakat o kraliçe kanatlı yumurtlamaz dollenmişmidir bilmem bence onu aldığın yere bırak ve oradaki kanatsız kraliçe karıncaları al senin için daha iyi olur hem o yumurtlamaz hemde sen üzülürsün.

mudkipyigit

Yumurta
Üye
Cinsini tam bilmiyorum fakat o kraliçe kanatlı yumurtlamaz dollenmişmidir bilmem bence onu aldığın yere bırak ve oradaki kanatsız kraliçe karıncaları al senin için daha iyi olur hem o yumurtlamaz hemde sen üzülürsün.
knk kanatlari acik beliki ucmus yani dolenmis olma ihtimali var hem

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Kesin kanıya varmak hatalı bir davranıştır. Kanatlı yumurta veren bir çok kraliçe var ve etrafımda da var. Crematogaster kraliçesi olduğunu düşünüyorum. Nasıl çekildi bilmiyorum fakat kraliçe 3 fotoğrafta da farklı çıkmış

mudkipyigit

Yumurta
Üye
Kesin kanıya varmak hatalı bir davranıştır. Kanatlı yumurta veren bir çok kraliçe var ve etrafımda da var. Crematogaster kraliçesi olduğunu düşünüyorum. Nasıl çekildi bilmiyorum fakat kraliçe 3 fotoğrafta da farklı çıkmış
elimde tup yoktu tuzlugun icine koydum o cam bukuk oldugundandir muhtemelen

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Prenses şuan sizde mi? Yandan bir fotoğrafını rica etsem tam thoraxı çekebilir misiniz?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Gerek yok hocam tamamdır buldum ne olduğunu; Crematogaster lorteti prensesi. Kafa yapısından daha yeni anlayabildim:d

Son düzenleme: