Teşekkür ederim bulamadım yaaHayır kraliçe değil. Messor işçisi.
Knk sırtıyla poposunun kafası kadar yada daha büyük olması lazım öyle karşılaştır bulamadıysan üzülme yağmurdan sonra güneş açınca çık kesin bulursun ayrıca daha önümüzdeki 40 50 gün uçar bunlar endişelenme
Daha uçmadılarmı, bende uçuşu kaçırdım diye üzülüyodum (özellikle messor istiyom ben [yanlış yazmış olabilirim karınca türünü])Knk sırtıyla poposunun kafası kadar yada daha büyük olması lazım öyle karşılaştır bulamadıysan üzülme yağmurdan sonra güneş açınca çık kesin bulursun ayrıca daha önümüzdeki 40 50 gün uçar bunlar endişelenme
Knk uçtular ama kısa bi süre değil 2 3 ay uçuyolar daha var sen dolaşmaya devam et bi 20 gündür uçuyorlar 40 gün daha uçarlarDaha uçmadılarmı, bende uçuşu kaçırdım diye üzülüyodum (özellikle messor istiyom ben [yanlış yazmış olabilirim karınca türünü])
Tamam aricam ve bu gün hava baya rüzgarlı bulamayacığımı biliyodum ama şansımı deneyeyim dedimKnk uçtular ama kısa bi süre değil 2 3 ay uçuyolar daha var sen dolaşmaya devam et bi 20 gündür uçuyorlar 40 gün daha uçarlar
Senenin neredeyse her ayı Messor uçuşu olabiliyor. Böyle sınırlandırmak yanlış olur.Knk uçtular ama kısa bi süre değil 2 3 ay uçuyolar daha var sen dolaşmaya devam et bi 20 gündür uçuyorlar 40 gün daha uçarlar