Nasıl bu kadar eminsin thoraxı net bile değil.Cataglyphis işçisi kraliçe değil bu
Thoraxı belli olmasa bile kafası thoraxından baya büyük benim tahminim kralice olmaması yönünde.Nasıl bu kadar eminsin thoraxı net bile değil.
Kafasının thoraxtan büyük durması ayrım için yeterli değildir daha net resim lazım.Thoraxı belli olmasa bile kafası thoraxından baya büyük benim tahminim kralice olmaması yönünde.
Bencede resmin daha net olması lazım sadece şu anlık tahminde bulundumBencede daha net resim lazım.
Thoraxı belli olmasa bile kafası thoraxından baya büyük benim tahminim kralice olmaması yönünde.

Sırtı düz degil baya buyuktu ama yakalayamadim..Thorax büyük olsa bile gelişimdeki bazı nedenler dolayısıyla ergatoid dediğimiz durumda olabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 38237
Ekli dosyayı görüntüle 38238
Bakın ergatoid bir kraliçe, thorax tamamen işçiye benziyor dikkatlice bakmak önemli. Boyutu değil yapısı önemlidir.
Buradada abdomen farkı baya belli oluyor, sanırım işçileriyle çok benzeyen çok az cins varThorax büyük olsa bile gelişimdeki bazı nedenler dolayısıyla ergatoid dediğimiz durumda olabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 38237
Ekli dosyayı görüntüle 38238
Bakın ergatoid bir kraliçe, thorax tamamen işçiye benziyor dikkatlice bakmak önemli. Boyutu değil yapısı önemlidir.
Hocam kralice karinca nasil yakalanir buldum ama alamiyorumBuradada abdomen farkı baya belli oluyor, sanırım işçileriyle çok benzeyen çok az cins var
Hocam kralice yakaladim bu pet şişede yasarmiBuradada abdomen farkı baya belli oluyor, sanırım işçileriyle çok benzeyen çok az cins var
Sürekli yaşamazHocam kralice yakaladim bu pet şişede yasarmi
yok geçiçi 3 4 günlüğüne?Sürekli yaşamaz
Hocam kralice yakaladim bu pet şişede yasarmi
bu türü yakalayamadım zaten son postuma bakın hocam. orada başka tür yakaladım.Yaşamaz dostum ve anladım kadarıyla yenisin bu tür çok zordur salmanı önenirim benim 1 adet messor kolonim var 15 işcili nerdeyse ama cataglipisin 1 haftadı ryumurta bile alamadım yani butür çok hassas
3 4 gün geçici olarak tutabilirsin şişede sorun olmaz. Sadece bir pamuğu ıslat fazla suyunu sıkıp içine koy nem sağlasın birde mümkünse sarsıntıdan koru karanlık bir yere koybu türü yakalayamadım zaten son postuma bakın hocam. orada başka tür yakaladım.