Bulamıyorum çok zor, satın alabileceğim bir yer biliyor musun? Biliyorsan söyler misin?Kraliçe değil bir işçi karınca muhtemelen messor cinsi.
Satın almak pek iyi olmuyor çünkü karınca gelirken çok stres oluyor. Bu yüzden stresten çıkıp yumurtlaması çok zaman alıyor. Ama illa satın alacağım diyorsan, Antstore Türkiye satıyor. WhatsApp'tan ulaşıp satın alabilirsin, hatta indirim de yapabilir.Bulamıyorum çok zor, satın alabileceğim bir yer biliyormusun? biliyorsan söylermisin.
dolaşırken insanlar bana çok garip bakıyor bide toprağa eğilip bakıyorum ya, garip garip bakıyorlarSatın almak pek iyi olmuyor çünkü karınca gelirken çok stres oluyor. Bu yüzden stresten çıkıp yumurtlaması çok zaman alıyor. Ama illa satın alacağım diyorsan, Antstore Türkiye satıyor. WhatsApp'tan ulaşıp satın alabilirsin, hatta indirim de yapabilir.
dolaşırken insanlar bana çok garip bakıyor bide toprağa eğilip bakıyorum ya, garip garip bakıyorlar
Yaklaşık 1 saat oldu ama cevap vermediler hala?Satın almak pek iyi olmuyor çünkü karınca gelirken çok stres oluyor. Bu yüzden stresten çıkıp yumurtlaması çok zaman alıyor. Ama illa satın alacağım diyorsan, Antstore Türkiye satıyor. WhatsApp'tan ulaşıp satın alabilirsin, hatta indirim de yapabilir.
Normalde 1-2 saate cevap verirler.Yaklaşık 1 saat oldu ama cevap vermediler hala?
Cevap verdi. Şekerli su yapmak istiyorum. Özel bir şeker var mı, yoksa marketten aldığımız şekeri direkt suya mı eklemeliyim? Ne kadar şeker eklemem gerekiyor?Normalde 1-2 saate cevap verirler.
Market şekeri olur. Bir çay bardağına 2-3 çay kaşığı yeterli olur.Cevap verdi. Şekerli su yapmak istiyorum. Özel bir şeker var mı, yoksa marketten aldığımız şekeri direkt suya mı eklemeliyim? Ne kadar şeker eklemem gerekiyor?
tahmini ne kadar zaman alıyor? arayacak vaktim yok anstore Türkiyeden almayı düşünüyorum Messor KraliçeSatın almak pek iyi olmuyor çünkü karınca gelirken çok stres oluyor. Bu yüzden stresten çıkıp yumurtlaması çok zaman alıyor. Ama illa satın alacağım diyorsan, Antstore Türkiye satıyor. WhatsApp'tan ulaşıp satın alabilirsin, hatta indirim de yapabilir.
Hiç satın alım yapmadım fakat tahmini en fazla 1 hafta olur.tahmini ne kadar zaman alıyor? arayacak vaktim yok anstore Türkiyeden almayı düşünüyorum Messor Kraliçe
5 çay kaşığı içme suyuna 1 çay kaşığı şeker. Şeker 1/5 oranında, su ise 4/5 oranında olacak.Cevap verdi. Şekerli su yapmak istiyorum. Özel bir şeker var mı, yoksa marketten aldığımız şekeri direkt suya mı eklemeliyim? Ne kadar şeker eklemem gerekiyor?
Dostum ben aldım şimdi elime ulaştı cumartesi siperiş etmiştimtahmini ne kadar zaman alıyor? arayacak vaktim yok anstore Türkiyeden almayı düşünüyorum Messor Kraliçe
Benim bizzat en yakın arkadaşımın babası "bu çocuk malmı yerlere bakıyor" demiş.dolaşırken insanlar bana çok garip bakıyor bide toprağa eğilip bakıyorum ya, garip garip bakıyorlar
çok sürmüyormuş teşekkür ederim bilgilendirme için.