Bi arkadaş bu baştakiler vermiş diğer bi arkadaşda eline ölü olarak geçmiş güya ben pek kraliçeye benzetemedim siz ne düşünüyorsunuzHayır görünmüyor yani açıyla ilgilidir belki dedim ondan söyledim. Tapinoma kraliçeleri o zaman
Bu kraliçeleri gönderdim bi arkadaşa yazın şehir dışına çıkacağım için. O arkadaşta bu kraliçeler ile başka bir kraliçeyi takas etmek istemiş. Takas etmek istediği kişi de kanatlı olanın prens olduğunu söylemiş. Kraliçeleri gönderdiğim arkadaşta bana anlattı bu durumu. Ben de prens olmadığını söyledim. Sonrada takas etmişler ve kargoda kanatlı olan ölmüş sanırımNoluyor tam olarak?
Bunlarda kraliçe dimi baştakilerle aynı türdemi pekiTamam anladım fotoğraftakiler prens değil ikisi de kraliçe. Şekerli su verilmiş veya aşırı döllenmeden kaynaklı abdomen şişmiş. Kanatlı olanda kraliçe,tapinomalar
Anladım teşekkürler5 adet tapinoma türü var ülkemizde ve neredeyse aynılar,ayırt etmek çok zor. Ölü olan kanatlıyı diyorsanız eğer evet o da prenses veya kraliçe diyebiliriz
5 adet tapinoma türü yok ülkemizde, o yalnızca kayıtları ifade ediyor. Kayıtlardaki tür sayısı her yeni listede artıyorsa bundan çok daha fazlası var diyebiliriz.5 adet tapinoma türü var ülkemizde ve neredeyse aynılar,ayırt etmek çok zor. Ölü olan kanatlıyı diyorsanız eğer evet o da prenses veya kraliçe diyebiliriz