Kraliçe değil . Majörler işçi sınıfındandırTeşekkürler ilk yumurtayı ne zaman verir ve illk yumurtayi cıkarana kadar yiyecek bişey veya şekerli su vermemeliyim demi
Hocam ben de abdomenden dolayı messor diyecektim, ama thorax messor gibi değildi. Bana da garip geldi.Kraliçe değil yumurtlamaz. Salmadan önce net iyi çekilmiş görsellerini yükler misiniz? Bulunduğunuz şehrin konumunu da söylerseniz kıyak geçer.Daha öncesinde abdomeni bu görüntüde bı Camponotus görmemiştim Türkiye'de açıkçası.
Onu saldım aynı yerden daha büyük bır tane buldum. Konum düzceKraliçe değil yumurtlamaz. Salmadan önce net iyi çekilmiş görsellerini yükler misiniz? Bulunduğunuz şehrin konumunu da söylerseniz kıyak geçer.Daha öncesinde abdomeni bu görüntüde bı Camponotus görmemiştim Türkiye'de açıkçası.
Bu da işçi sınıfından hocam maalesef.Onu saldım aynı yerden daha büyük bır tane buldum. Konum düzce
Birde plastik deney tupunde beslesem sorun olmaz değil mi Ekli dosyayı görüntüle 38366Ekli dosyayı görüntüle 38368Ekli dosyayı görüntüle 38367
Bulmanız gereken componotus kraliçesi bu tarz olacak.Onu saldım aynı yerden daha büyük bır tane buldum. Konum düzce
Birde plastik deney tupunde beslesem sorun olmaz değil mi Ekli dosyayı görüntüle 38366Ekli dosyayı görüntüle 38368Ekli dosyayı görüntüle 38367
Sanırım cataglyphis kraliçesi. Ama tam emin değilim. Cataglyphis cinsi o kesin. Birde dostum başka soruları konu açarak sorarsan forum düzeni için daha iyi olur.Peki bu kraliçe midir ?Ekli dosyayı görüntüle 38373Ekli dosyayı görüntüle 38374
Catagliphis SP. KraliçesiPeki bu kraliçe midir ?Ekli dosyayı görüntüle 38373Ekli dosyayı görüntüle 38374
Tamamdır teşekkürlerSanırım cataglyphis kraliçesi. Ama tam emin değilim. Cataglyphis cinsi o kesin. Birde dostum başka soruları konu açarak sorarsan forum düzeni için daha iyi olur.