Bu kraliçe mi kraliçe ise türü nedir ?

siskavanilkova

Yumurta
Üye
Az önce 2 tane birden oturduğum masaya geldi aynı türden. Biri fotoğraftaki kanatlı dişi olduğundan eminim kanadı düşmemiş ama abdomen bölgesinde başka bir karınca vardı o düştü. Diğeri uçuşunu tamamlamış yuva arıyor gibiydi. Türünü bilen yazarsa takipteyim. İyi forumlarphoto1648804435.jpg
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Prenolepis Nitens'miş sanırım forumda gezerken buldum

Son düzenleme:

EArslan

Minör
Üye
Ben de dün 3 tane bu türden buldum, oldukça zor bir tür ve galiba uçuşları yeni yeni başladı şu sıralar herkes bu türden buluyor.

ÖmerAstam

Pupa
İlklerden
Üye
Ben de dün 3 tane bu türden buldum, oldukça zor bir tür ve galiba uçuşları yeni yeni başladı şu sıralar herkes bu türden buluyor.
Nitens zor bir tür değildir .
Rahatsız etmemek gerekli sadece . İlk işçilerden sonra kraliçenin stresi azaltır ve çok hızlı çoğalan bir tür yemlere çok hızlı tepki veriyorlar.

EArslan

Minör
Üye
Rahatsız etmemek gerekli sadece . İlk işçilerden sonra kraliçenin stresi azaltır ve çok hızlı çoğalan bir tür yemlere çok hızlı tepki veriyorlar.
Çok teşekkür ederim. Hobi de yeniyim, ilk karıncalarım olacaklar. Ben de çevreden duyduğum ve araştırdığım şeyleri yazdım.

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Daha önce P. Nitens türüne baktınız mı?