Hocam yeni buldum işçisi olmadığı için yumutlayana kadar yemek filsn vermem gerekiyormu bu türeCataglyphis Livida kraliçesi.
Isci ekleyebilirsinHocam yeni buldum işçisi olmadığı için yumutlayana kadar yemek filsn vermem gerekiyormu bu türe
Tamamdır teşekkürlerEvet vermeniz gerekiyor.
Tamamdır teşekkürlerIsci ekleyebilirsin
Hocam bana cataglyphis lividayı hiç işçisi yokken daha yumurtalamdı besleyin dediniz yabancı wikipedia gibi bi sitede beslenmez yazıyordu beslense bile bende böcek yok neyle besleyebilirimEvet vermeniz gerekiyor.
Öncelikle canlı yem satın almanız lazım. Cataglyphis zor bir cinstir, Livida daha zor bir türdür. Bu tür hasatçı değil, yarı claustral(ilk işçi çıkana dek beslenebilir). Ayrıca zor yumurtlayan bir tür. Şimdilik protein ihtiyacı için yumurta beyazıyla idare edebilirsiniz.Hocam bana cataglyphis lividayı hiç işçisi yokken daha yumurtalamdı besleyin dediniz yabancı wikipedia gibi bi sitede beslenmez yazıyordu beslense bile bende böcek yok neyle besleyebilirim
Larvalar oluşana kadar vermene gerek yok, boşuna strese sokma. Larvalar oluşunca un kurdu ile besleyip, kum olan bir outworlde koyman en sağlıklısı. Kesinlikle un kurdu temin etmenizi öneriyorum.Hocam yeni buldum işçisi olmadığı için yumutlayana kadar yemek filsn vermem gerekiyormu bu türe
Hocam tüpe koyunca pamuğu kemirip duruyor yemek yemiyor şekerli su az tüketiyor emin değlm neyden rahatsız şuan çözemedim bitane outworld yaptım küçük bi kap beğenirmi bilmiyorum elinde kaldım adınıda küçük şeytan koydum inanılmaz bi karınca ben bakarken pamuğu kemirmiyor geldiğimi görünce içeri kaçıo gidince dönüp kemiriyor çok garip şuan yapmadığım bitek işçi ekleme kaldı ama bulduğum yerde bu türü bırakın koloni yok çok garipLarvalar oluşana kadar vermene gerek yok, boşuna strese sokma. Larvalar oluşunca un kurdu ile besleyip, kum olan bir outworlde koyman en sağlıklısı. Kesinlikle un kurdu temin etmenizi öneriyorum.
Strese girmiş olabilir. Outworlde koymayın bence şimdilik, bir süre karanlıkta kalsın.Hocam tüpe koyunca pamuğu kemirip duruyor yemek yemiyor şekerli su az tüketiyor emin değlm neyden rahatsız şuan çözemedim bitane outworld yaptım küçük bi kap beğenirmi bilmiyorum elinde kaldım adınıda küçük şeytan koydum inanılmaz bi karınca ben bakarken pamuğu kemirmiyor geldiğimi görünce içeri kaçıo gidince dönüp kemiriyor çok garip şuan yapmadığım bitek işçi ekleme kaldı ama bulduğum yerde bu türü bırakın koloni yok çok garip