Teşekkürler,Peki kraliçe karıncanın ayırt edici özellikleri nelerdir.Major karıncalardan nasıl ayırt edebilirim.Camponotus majörü, kraliçe değil.
Ayırt etmenin en belirgin yolu Thorax kısmına ve thorax kısmındaki kanat izine bakmaktır. Prens ve prenses karıncalarda thorax daha iri olur ve kanadını döken kraliçe karıncanın thorax kısmında kanat izi bulunur.Teşekkürler,Peki kraliçe karıncanın ayırt edici özellikleri nelerdir.Major karıncalardan nasıl ayırt edebilirim.
Yardımcı olduğun için teşekkür ederim.Ayırt etmenin en belirgin yolu Thorax kısmına ve thorax kısmındaki kanat izine bakmaktır. Prens ve prenses karıncalarda thorax daha iri olur ve kanadını döken kraliçe karıncanın thorax kısmında kanat izi bulunur.
Ekli dosyayı görüntüle 30783
Normal bir majör değil bu özel bir majör yetismesi 2-3 ayı buluyor türünü bilen yazarsa sevinirimEkli dosyayı görüntüle 30780
Yolda yürürken bir karınca buldum ama kraliçe karınca olduğundan emin değilim. Bilenler var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Camponotus majöru diye yazdılar banaNormal bir majör değil bu özel bir majör yetismesi 2-3 ayı buluyor türünü bilen yazarsa sevinirim
Zaten componotus majoru ama bana bayağı büyük geldiCamponotus majöru diye yazdılar bana
Benim pek bir bilgim yok yeniyim bu işte pek bilmiyorumZaten componotus majoru ama bana bayağı büyük geldi
normal boy major, max bu oluyor zaten daha büyük olmuyorlarZaten componotus majoru ama bana bayağı büyük geldi