Gerçekten miEvet zehirli wasp. Temas etmeden sal.
Temas ettiysem ne olurGerçekten mi
Peki evde beslenirler ne olur birde kraliçe midirsoktuysa canını acıtır. sokmadıysa endişelenmene gerek yok. kadife karınca adında bir wasp türü
Çünkü yaklaşık iki gündür evde ve bahçeye salarsam yuva yapar diye korkuyorum o yüzden belki uzakta salabilirimPeki evde beslenirler ne olur birde kraliçe midir
Karınca değilki kraliçe olsun. Yaban arısı. Doğaya salPeki evde beslenirler ne olur birde kraliçe midir
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Çünkü yaklaşık iki gündür evde ve bahçeye salarsam yuva yapar diye korkuyorum o yüzden belki uzakta salabilirim
Karınca değilki kraliçe olsun. Yaban arısı. Doğaya sa
Ben onu bir kaba koymuştum da onu tekrar kullanırsam birşey olur mu banaKarınca değilki kraliçe olsun. Yaban arısı. Doğaya sal
Dostum sokarsa sıkıntı olur, etrafa zehir saçmıyor. Toxic madde olarak değil, arı olarak düşün.Ben onu bir kaba koymuştum da onu tekrar kullanırsam birşey olur mu bana
Tamam ok o zamanDostum sokarsa sıkıntı olur, etrafa zehir saçmıyor. Toxic madde olarak değil, arı olarak düşün.
kanka yaban arısını nasıl kullanibilirsin ki. kaptan doğaya bırak işte
Kanka kabı kullancam arıyı saldımkanka yaban arısını nasıl kullanibilirsin ki. kaptan doğaya bırak işte