En iyi sen biliyosun tamam. birine diss atmadan duramiyonuzmu ya lasius de geç iste arkadaş net fotoğraf olmadan bisey söylemek istememiş olabilir belki o da biliyor ne olduğunu emin olLasius kraliçesi görseller yeterli.
Cevabı arkadaşa vermiş olmsbs rağmen baska imalar seziliyor ben ona tepki gösterdim eğer üzerine gittiysen özür dilerim ama bunları söylemem gerekiyordu 🤗 (ayrıca hatada vsr bende cevabı kime yazdığına dikkat etmedim ama yukarıda dediğim geçerli : p)En iyi sen biliyosun tamam. birine diss atmadan duramiyonuzmu ya lasius de geç iste arkadaş net fotoğraf olmadan bisey söylemek istememiş olabilir belki o da biliyor ne olduğunu emin ol
Yeni hobisi olsa adam senin yuzune soğuyacak belki yorum yapamayacak bidaha
Azıcık hakikatli olun yazdıklarınıza dikkat edin
Iyi forumlar
(Haddimi aşıp ahkam keser gibi konuştuysam türü merak edip atan arkadaştan admin arkadaşlarımdan ve hocalarimdam özür dilerim)
Teşekkür ederimLasius kraliçesi görseller yeterli.
Beyler bayanlar bu fotoğraftan anlaşılıyor mu yoksa yeni bir fotoğraf çekeyim mi? Yeni yumurtladı strese sokmaktan
Bu fotoğrafların yeterli olup olmadığını özellikle sordum sanırım küçük bir yanlış anlaşılma olmuş ama sorun yok güzelce konuşularak halledilmiş. Herkese teşekkürler iyi forumlarEn iyi sen biliyosun tamam. birine diss atmadan duramiyonuzmu ya lasius de geç iste arkadaş net fotoğraf olmadan bisey söylemek istememiş olabilir belki o da biliyor ne olduğunu emin ol
Yeni hobisi olsa adam senin yuzune soğuyacak belki yorum yapamayacak bidaha
Azıcık hakikatli olun yazdıklarınıza dikkat edin
Iyi forumlar
(Haddimi aşıp ahkam keser gibi konuştuysam türü merak edip atan arkadaştan admin arkadaşlarımdan ve hocalarimdam özür dilerim)
Peki hangi tür olduğunu nasıl anlıyoruz? lasius niger falan mı acabaLasius kraliçesi görseller yeterli.
Daha net atarsan tanımlamaya çalışırız ama lasiuslarda tür teyit biraz zorPeki hangi tür olduğunu nasıl anlıyoruz? lasius niger falan mı acaba
Daha net atarsan tahminde bulunabiliriz tespit için ilk işiçyi beklerseniz deneyimli hobiciler yanıtlarPeki hangi tür olduğunu nasıl anlıyoruz? lasius niger falan mı acaba
İlk işçi çıktığında yeni bir forum açarım o zaman teşekkürlerDaha net atarsan tahminde bulunabiliriz tespit için ilk işiçyi beklerseniz deneyimli hobiciler yanıtlar
Camponotus cinsi ama lütfen kendi konunuzu açınKraliçenin cinsi nedir ?