Bu arada emin değilim toraxın fotosunu at sırt bölgesiBüyük ihtimalle chatalghpis prensi ama kraliçe değil sal gitsin dostum
Başak mesela burası önemli üstteki kraliçeDersteyken sınıfta bir karınca bulduk, acaba kraliçe midir? Kraliçe ise ne yapmalıyım?
Bak yazdım klavye hatasıBüyük ihtimalle chatalghpis prensi ama kraliçe değil sal gitsin dostum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada emin değilim toraxın fotosunu at sırt bölgesi
Başak mesela burası önemli üstteki kraliçe
Hayır bir cataglyphis prensi.kraliçeye benziyor ama sanki
torax çokda ince değil ama kanatlı zaten bi işine yaramaz
Kanatlı olanlar da yumurtluyor benim kanatlı messorum vardı 1 ay neredeyse yumurtlamadı dökmedi kanadını sonra yumurtladı kanatlarını dökmüştükraliçeye benziyor ama sanki
torax çokda ince değil ama kanatlı zaten bi işine yaramaz
Ama bu prens. Prenses değil.Kanatlı olanlar da yumurtluyor benim kanatlı messorum vardı 1 ay neredeyse yumurtlamadı dökmedi kanadını sonra yumurtladı kanatlarını dökmüştü
Kanat durumunu açıkladım prensesten bahsettiğini düşündümAma bu prens. Prenses değil.
yumurtalar boş oluyor işçi çıkmıyorKanatlı olanlar da yumurtluyor benim kanatlı messorum vardı 1 ay neredeyse yumurtlamadı dökmedi kanadını sonra yumurtladı kanatlarını dökmüştü
Yumurtalar şu anda pupa evresindeyumurtalar boş oluyor işçi çıkmıyor
seninki çiftleşmiş demekki hayla kanatlımı peki?Yumurtalar şu anda pupa evresinde
Hayır dediğim gibi aslında iki defa yaşadım bu olayı bi messor buldum 1 ay neredeyse dökmedi kanadını ve yumurtlamadı sonrasında yumurtladı ve kanadını yumurtladıktan 2,3 hafta sonra döktü. Bir tane de compo buldum aynı durum onda da oldu kanatlı olup işçiler çıktıktan sonra bile dökmeyen oluyor Karınca Çiftliğim kanalında da vardı kanatlı prenses kolonisiseninki çiftleşmiş demekki hayla kanatlımı peki?
Kanat durumunu açıkladım prensesten bahsettiğini düşündü
Keyifli hobiler. 🙂Sorun değil