Peki ben bu karıncayaMyrmecina graminicola prensesi, bakımı zor bir türdür.
Torfla ve springtail ile kurulum gerekli. Ben daha önce bakmadım o yüzden çok bilgi aktaramayacağım ama hobide çok deneyimli olmayanların salmasını öneririm. Ve lütfen bu konuya daha önce yazılan mesajlara bakarak siz de nerede bulduğunuz gibi bilgileri yazın, ileride yapılacak uçuş takvimi için daha çok bilgi toplamış oluruz.Peki ben bu karıncaya
nasıl bakacagım
Ben Kütahya dayım sabah bir uyandım yatagımın yanında geziyordu bende alıyim bir sorayım dedimTorfla ve springtail ile kurulum gerekli. Ben daha önce bakmadım o yüzden çok bilgi aktaramayacağım ama hobide çok deneyimli olmayanların salmasını öneririm. Ve lütfen bu konuya daha önce yazılan mesajlara bakarak siz de nerede bulduğunuz gibi bilgileri yazın, ileride yapılacak uçuş takvimi için daha çok bilgi toplamış oluruz.
Hocam “bu konuya” yazısında link vardı, üstüne tıkladığınızda gittiğiniz konuya bilgileri yazmanızı rica etmiştim. Alttaki linke tıklayarak da konuya gidebilirsiniz.Ben Kütahya dayım sabah bir uyandım yatagımın yanında geziyordu bende alıyim bir sorayım dedim