Merhaba herkese. Bugün kardeşimin terasımızda kraliçe olduğunu düşündüğü bir karıncaya denk gelmesiyle benim karıncalara olan başlangıç isteğim aklına geliyor. Bundan dolayı test tüpüne benzer bir materyalin içine koyuyor. Akşam bana söylediğinde karıncaya baktım ve kraliçe olduğunu abdomenin büyüklüğünden ben de düşündüm. Fakat pek de emin olamadım.
Şimdi foruma üye oldum ve sizlere sormak istedim. Aranızda aşağıdaki görsellerdeki karıncayı ve türünü anlayabilecek var mı? Şimdiden herkese teşekkürler.
Ek soru olarak: şekerli su takviyesini ne zaman yapmalıyım? Pamuklama işlemini gerçekleştirdim ve içme suyunu hazır ettim. Şekerli su için ne yapmalıyım, bu konuda da aydınlatırsanız sevinirim.
Teşekkürler.
Şimdi foruma üye oldum ve sizlere sormak istedim. Aranızda aşağıdaki görsellerdeki karıncayı ve türünü anlayabilecek var mı? Şimdiden herkese teşekkürler.
Ek soru olarak: şekerli su takviyesini ne zaman yapmalıyım? Pamuklama işlemini gerçekleştirdim ve içme suyunu hazır ettim. Şekerli su için ne yapmalıyım, bu konuda da aydınlatırsanız sevinirim.
Teşekkürler.