Emin misinLasius cinsi.
Formica rufaya daha çok benzettim net değilLasius cinsi.
Bu kraliçeye işçi olarak ekleyebilir miyimLasius cinsi.
Lasius olsa bile işçi eklemenizi önermem kolay bir cins. formica rufaya benzettim karşılaştırabilir misiniz ya da birkaç fotoğraf daha eklermisinizBu kraliçeye işçi olarak ekleyebilir miyim
Evet rufa ya benziyorLasius olsa bile işçi eklemenizi önermem kolay bir cins. formica rufaya benzettim karşılaştırabilir misiniz ya da birkaç fotoğraf daha eklermisiniz
Evet Lasius kolay bir tür ama hızlı bir büyüme istiyorumLasius olsa bile işçi eklemenizi önermem kolay bir cins. formica rufaya benzettim karşılaştırabilir misiniz ya da birkaç fotoğraf daha eklermisiniz
Birkaç fotoğraf daha ekleyin ben de emin olayım renk ile tahmin ettim çok farklı bir cinste olabilirEvet rufa ya çok benziyor Google dan fotoğraflarına baktım
Birkaç fotoğraf daha ekleyin ben de emin olayım renk ile tahmin ettim çok farklı bir cinste olabilir![]()
Bu lasius kraliçenin türü nedir acaba![]()
Lasius Emarginatus gibi işçisinin thoraxı turuncu olan bir Lasius türü. Formica değil.
Görüntü kalitesi burda düşüyor mu çünkü 2. Fotoğraf daha net görünüyorduBu lasius kraliçenin türü nedir acaba