Nem le sıcaklık çok uygun bide Rüzgar da yoksa bulma ihtimallin var düz araziler,park yada taş ların altına bakabilirsin.Herkese merhabalar iyi hobiler yarın kraliçe bulabilme şansım var mı ankarada yaşıyorum ve biraz acemiyim nerelere bakmalıyım biraz yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 53599
teşekkürler saat kaç gibi çıkmalıyım yağmur yağarken mi yağmurdan sonra mı acabaNem le sıcaklık çok uygun bide Rüzgar da yoksa bulma ihtimallin var düz araziler,park yada taş ların altına bakabilirsin.
Yağmur yağarken uçamazlar yağmurdan sonra ki nemli ve sıcak hava en iyi zamandır.teşekkürler saat kaç gibi çıkmalıyım yağmur yağarken mi yağmurdan sonra mı acaba
Teşekkürler hocam iyi forumlar.Yağmur yağarken uçamazlar yağmurdan sonra ki nemli ve sıcak hava en iyi zamandır.
Rica ederim hocam bu arada size mesaj attıktan sonra kraliçe buldum sanırım tetramorium 😃Teşekkürler hocam iyi forumlar.
Hocam şans bana gülmüyor rüzgarsız nemli havada 25 dereceydi 2 saat boyunca yürüyüşe çıktım boynum ağrıdı yerlere bakmaktan boynum yandı en sonunda parasıyla alıcam galiba. Hayırlı olsunRica ederim hocam bu arada size mesaj attıktan sonra kraliçe buldum sanırım tetramorium 😃
Sağolun hocam ben size her mesaj attığımda kraliçe buluyorum birtane daha buldum.Hocam şans bana gülmüyor rüzgarsız nemli havada 25 dereceydi 2 saat boyunca yürüyüşe çıktım boynum ağrıdı yerlere bakmaktan boynum yandı en sonunda parasıyla alıcam galiba. Hayırlı olsun
Hocam bende şimdi dışarıya çıkıyorum biraz aramaya karar verdim. Bulamazsam bugün arayışım bitecek eve gelip siparişi vereceğim.Sağolun hocam ben size her mesaj attığımda kraliçe buluyorum birtane daha buldum.
Hangi şehirde oturuyorsunuz?Hocam bende şimdi dışarıya çıkıyorum biraz aramaya karar verdim. Bulamazsam bugün arayışım bitecek eve gelip siparişi vereceğim.
Ankara BeypazarıHangi şehirde oturuyorsunuz?
Yarın da uçuş olabilir biraz daha bekle derim.Hocam bende şimdi dışarıya çıkıyorum biraz aramaya karar verdim. Bulamazsam bugün arayışım bitecek eve gelip siparişi vereceğim.
Tamamdır hocam yarın tekrar çıkacaktım zaten ama sabrım tükenecek yakında.Yarın da uçuş olabilir biraz daha bekle derim.
Şans Ana böyle orman gibi yada köy gibi yerlerde taşın altında da var taşların altına bak derimTamamdır hocam yarın tekrar çıkacaktım zaten ama sabrım tükenecek yakında.