Çok benziyor ama arı kraliçeleri kanatlı olurarı olabilirmi
Hayır kanatsız arılarda bulunmaktadırÇok benziyor ama arı kraliçeleri kanatlı olur
O halde iğnesi varmı kontrol edeyimKarınca değil wasp
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Hayır kanatsız arılarda bulunmaktadır
Az önce kontrol ettim pamukla hiç sokmaya bile çalışmadı, ayrıca kadife karıncaya internetten baktım genel olarak tüyleri var ama bunda hiç yok. Başka bi tür iğnesiz arı ya da karınca olması muhtemel.Bence etmeyin. Çünkü kadife karınca bu ve zehir oldukça kuvvetli. İnternette de inek öldüren arılar diye geçiyorlar
@ares11'in dediği gibi kadife karınca. Mutillidae familyasından bir tür. İnternetten baktığınız ilk kadife karınca görseline elbette benzemeyebilir.Az önce kontrol ettim pamukla hiç sokmaya bile çalışmadı, ayrıca kadife karıncaya internetten baktım genel olarak tüyleri var ama bunda hiç yok. Başka bi tür iğnesiz arı ya da karınca olması muhtemel.
Bilmediğim bir şeyi söyler miyim? Koca familya zaten bir çok farklı türü bulunmakta. Kadife karınca olduğunu söylüyorum ben. İğnesini sadece çok fazla rahatsız olduklarında çıkarırlar.Az önce kontrol ettim pamukla hiç sokmaya bile çalışmadı, ayrıca kadife karıncaya internetten baktım genel olarak tüyleri var ama bunda hiç yok. Başka bi tür iğnesiz arı ya da karınca olması muhtemel.
Anladım, o halde serbest bıraksam daha doğru mu olur yoksa koloni kurmayı deneyebilirmiyim.Bilmediğim bir şeyi söyler miyim? Koca familya zaten bir çok farklı türü bulunmakta. Kadife karınca olduğunu söylüyorum ben. İğnesini sadece çok fazla rahatsız olduklarında çıkarırlar.
Ekli dosyayı görüntüle 13084
Mutillidler koloni kurmaz. Zaten bir yaban arısı. Salmalısınız.Anladım, o halde serbest bıraksam daha doğru mu olur yoksa koloni kurmayı deneyebilirmiyim.
Haklısın şimdi jeton düştü. Hepinize teşekkür ederim.Mutillidler koloni kurmaz. Zaten bir yaban arısı. Salmalısınız.
Anladım , bilgi için teşekkürler.Sabit yuvaları yoktur bu arkadaşların. Yumurtalarını başka canlıların üstüne bırakıyorlar. Ayrıyetten erkek olanını da bulmanız lazım çiftleştirmek için. Parazitik bir canlıdır aslında. Arı yuvalarına yumurtalarını bırakır ve o arılarda bu yumurtalara bakarlar ve o çıkan Kadife karıncalar arıları öldürürler
Anten yapısına bakarak Mutillid-Karınca ayrımını yapabilirsiniz.Ayrıca fotolarda tam belli olmamış ama sırtı fazla kalın kesinlikle bir kraliçe olmalı.
Anladım, teşekkürler.Anten yapısına bakarak Mutillid-Karınca ayrımını yapabilirsiniz.