Jumping spider muhtemelen. Mikro un kurdu, meyve sineği veya diğer farklı ufak sineklerle beslenebilir. Bakım rehberini aşağıya ekliyorum.
Bilgilendirmede yazılmamış ama test tüpünde beslesem, sorun olur mu acaba?Jumping spider muhtemelen. Mikro un kurdu, meyve sineği veya diğer farklı ufak sineklerle beslenebilir. Bakım rehberini aşağıya ekliyorum.
Jumping Spider (Zıplayan/Sıçrayan Örümcek) Bakım Rehberi
Arkadaşlar Herkese Merhabalar, Öncelikle son zamanlarda forumda sürekli açılan bir konu var. '' Jumping Spider buldum, nasıl beslemeliyim ? '' Doğadan alınıp bakılmasına karşıyız, fakat alanlar ve bakmaya çalışan arkadaşlar olduğu için en azından temel bir bilgi paylaşımı yapmak istedim. Hem...karincaciftligim.com
Bildiğim kadarıyla test tüpünde olmuyor. Rehberde bahsedilen teraryumu hazırlamanız en iyisi olacaktır.
Bilgilendirmede yazılmamış ama test tüpünde beslesem, sorun olur mu acaba?
Hocam çok soru sordum ama ne sıklıkla beslemeliyim?Bildiğim kadarıyla test tüpünde olmuyor. Rehberde bahsedilen teraryumu hazırlamanız en iyisi olacaktır.
Sıkıntı yok hocam. Maalesef bir bilgim yok, haftanın belirli aralıklarında beslemeyi deneyin. Yemek yediği günleri not edin ve o günlerde besleyin. Bu şekilde olacaktır diye düşünüyorum.Hocam çok soru sordum ama ne sıklıkla beslemeliyim?
Ne ile besleyecekseniz besleyin besledikten sonra karnı ne kadar büyüdü ve tekrar küçülmesi ne kadar sürecek bak, karnı küçüldükçe yani acıktıkça besle.Hocam çok soru sordum ama ne sıklıkla beslemeliyim?