Eminmisiniz ben messora benzettim bide yeni buldum ilk başta kanatları vardı biraz karanlıkta bekleyince kanatları koptu bu döllenmiş anlamınamı geliyorCrematogaster cinsi kraliçe.
Kesinlikle Crematogaster. Yeni başladığınız için cinsleri birbirlerine benzetebilirsiniz bu normaldir.Eminmisiniz ben messora benzettim
Evet, kanatlarını dökmesi çiftleştiği anlamına gelir. Aynı şekilde karanlık bir ortamda tutmaya devam edin.yeni buldum ilk başta kanatları vardı biraz karanlıkta bekleyince kanatları koptu bu döllenmiş anlamınamı geliyor
Eve gidince daha iyi bir çekim yapmaya çalışıcam birde tüp bulabilirsem tüpe geçiş yapacam şuan cam bir pipette yeni fotoğraf attığımda tekrar bakabilirmisiniz.Kesinlikle Crematogaster. Yeni başladığınız için cinsleri birbirlerine benzetebilirsiniz bu normaldir.
Evet, kanatlarını dökmesi çiftleştiği anlamına gelir. Aynı şekilde karanlık bir ortamda tutmaya devam edin.
Hocam ben kesin bir şekilde Crematogaster kraliçesi olduğunu söyledim. Ve cevap çözüm almış durumda. Yani evet Crematogaster kraliçesi, ötesi yok. Ve evet kanatlarını dökmesi döllendiği anlamına gelir.Eve gidince daha iyi fotoğraf çekmeye çalışıcam
Bide ben bunu evde buldum daha doğrusu balkon tarafında kanatlıydı ama şimdi kanatları yok bu döllenmiş anlamınamı geliyor
Eve gidince daha iyi bir çekim yapmaya çalışıcam birde tüp bulabilirsem tüpe geçiş yapacam şuan cam bir pipette yeni fotoğraf attığımda tekrar bakabilirmisiniz.