Bu hangi tür?

kerem1221

Yumurta
Üye
20241010_230517.jpg

Ekli dosyalar

• 20241010_230255.jpg
    20241010_230255.jpg
    14.5 KB · Görüntüleme: 9

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Crematogaster cinsi kraliçe.

Çözüm

Aquila

Pupa
Üye
Eminmisiniz ben messora benzettim
Kesinlikle Crematogaster. Yeni başladığınız için cinsleri birbirlerine benzetebilirsiniz bu normaldir.

yeni buldum ilk başta kanatları vardı biraz karanlıkta bekleyince kanatları koptu bu döllenmiş anlamınamı geliyor
Evet, kanatlarını dökmesi çiftleştiği anlamına gelir. Aynı şekilde karanlık bir ortamda tutmaya devam edin.

kerem1221

Yumurta
Üye
Eve gidince daha iyi fotoğraf çekmeye çalışıcam
Bide ben bunu evde buldum daha doğrusu balkon tarafında kanatlıydı ama şimdi kanatları yok bu döllenmiş anlamınamı geliyor

Kesinlikle Crematogaster. Yeni başladığınız için cinsleri birbirlerine benzetebilirsiniz bu normaldir.

Evet, kanatlarını dökmesi çiftleştiği anlamına gelir. Aynı şekilde karanlık bir ortamda tutmaya devam edin.
Eve gidince daha iyi bir çekim yapmaya çalışıcam birde tüp bulabilirsem tüpe geçiş yapacam şuan cam bir pipette yeni fotoğraf attığımda tekrar bakabilirmisiniz.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Eve gidince daha iyi fotoğraf çekmeye çalışıcam
Bide ben bunu evde buldum daha doğrusu balkon tarafında kanatlıydı ama şimdi kanatları yok bu döllenmiş anlamınamı geliyor

Eve gidince daha iyi bir çekim yapmaya çalışıcam birde tüp bulabilirsem tüpe geçiş yapacam şuan cam bir pipette yeni fotoğraf attığımda tekrar bakabilirmisiniz.
Hocam ben kesin bir şekilde Crematogaster kraliçesi olduğunu söyledim. Ve cevap çözüm almış durumda. Yani evet Crematogaster kraliçesi, ötesi yok. Ve evet kanatlarını dökmesi döllendiği anlamına gelir.