Tesekkur ederim bu aylarda ucuslari yokmudur?Messor cinsi. İlkbahar ve sonbahar aylarında uçuyorlar.
Emin olabilmeniz icin bir kac resim daha atacagimMessor cinsi. İlkbahar ve sonbahar aylarında uçuyorlar.
Zor denk gelirsiniz hocam, imkansız demiyorum. Ama genelde Eylül ayında yağan yağmur sonrasında uçuyorlar.Tesekkur ederim bu aylarda ucuslari yokmudur?
Uçuşları bitti hocam imkansız değil tabii ki ama çok zor bulman. Ve evet messor.Emin olabilmeniz icin bir kac resim daha atacagim
Hocam bir soru daha soracagim musadenizle. Karinca ucuslari sadece yuvanin cevresindemi oluyor baska yerlerdede oluyoemu.Uçuşları bitti hocam imkansız değil tabii ki ama çok zor bulman. Ve evet messor.
Hocam cinsten cinse değişir mesela cataglyphis yuva çevresinde uçarken bazı cinsler yüzlerce metre uzaklara uçuyorHocam bir soru daha soracagim musadenizle. Karinca ucuslari sadece yuvanin cevresindemi oluyor baska yerlerdede oluyoemu.
Cok abarttim ama bir soru daha soracagim. Malatyada yasiyorum bu bokgede sert karasal iklim var bu cevrede bu aylarda ucusu olan hangi turler var.Hocam cinsten cinse değişir mesela cataglyphis yuva çevresinde uçarken bazı cinsler yüzlerce metre uzaklara uçuyor
Malatyada hangi cinsler var bilmiyorum ama malatyada olup uçuş yapmayan koloniler yakında uçarCok abarttim ama bir soru daha soracagim. Malatyada yasiyorum bu bokgede sert karasal iklim var bu cevrede bu aylarda ucusu olan hangi turler var.