Alttakiler semendere benziyor.Kurbaga yakalamaya calisirken golette buldum kovadan bunlar cikti Ekli dosyayı görüntüle 35976Ekli dosyayı görüntüle 35977Ekli dosyayı görüntüle 35978Ekli dosyayı görüntüle 35979Ekli dosyayı görüntüle 35980
Istanbul beykoz arka bahcede buldum normalde kuru biryer yagmur yaginca doluyor hicbi canli yok normalde nasil geldiler fikrim yokAlttaki axolotl üsttekini bilmiyorum. Hangi şehirde hangi gölde buldunuz acaba birkaç ay sonra ben de axolotl besleyeceğim de.
🤓Lütfen bilmediğiniz konularda kirlilik yaratacak mesajlar atmayın. Fotoğrafını attığın canlılar şeritli semender. Axolotl falan değil yerli türlerimiz. Sayılarının git gide azaldığını düşünürsek bulduğunuz yere salmanız en iyisi olur şuan üreme dönemleri.
Baska nereye sorucam acabaLütfen bilmediğiniz konularda kirlilik yaratacak mesajlar atmayın. Fotoğrafını attığın canlılar şeritli semender. Axolotl falan değil yerli türlerimiz. Sayılarının git gide azaldığını düşünürsek bulduğunuz yere salmanız en iyisi olur şuan üreme dönemleri.
Ne demek istediniz hocam?Baska nereye sorucam acaba
Pardon bana dendi sandim kusura bakmayin 🙏Ne demek istediniz hocam?
Sorun değil hocam forumda bazı konularda gereksiz konu kirliliği oluyor bundan dolayı dikkat edelim lütfen tüm arkadaşlar.Pardon bana dendi sandim kusura bakmayin 🙏
Lafım size değil yanlış anlaşılma olmasın, açılan konuya değil konu altına atılan mesajları kastettim.Baska nereye sorucam acaba