Ne alışverişi yapacaksın?Alışverişleri nerden yapabilirim veya yapmalıyım? Pahalı diyenler olsa da Ant World'den yapıyorum, çok ilgili. Başka var mı önereceğiniz?
Forumda satış yapmak yasak diye biliyorum ancak siz ne satın almak istediğinizi yazdığınızda konuyla ilgili gören kişiler sizinle irtibata geçer.Alışverişleri nerden yapabilirim veya yapmalıyım? Pahalı diyenler olsa da Ant World'den yapıyorum, çok ilgili. Başka var mı önereceğiniz?
Demek istediği şeyin o olduğunu sanmıyorum, nereden alışveriş yapabileceğimi soruyor.Forumda satış yapmak yasak diye biliyorum ancak siz ne satın almak istediğinizi yazdığınızda konuyla ilgili gören kişiler sizinle irtibata geçer.
Başlık o olduğu için onu söyledim.Demek istediği şeyin o olduğunu sanmıyorum, nereden alışveriş yapabileceğimi soruyor.
Donmuş un kurdu alacağım fakat az lazım oldugundan bazı yerler 200 lira altı alışveriş yaptirmiyorNe alışverişi yapacaksın?
Yumurtalı kraliçe işçili kraliçe ekipmanlar formicariumlar vs. Vs. LazımDemek istediği şeyin o olduğunu sanmıyorum, nereden alışveriş yapabileceğimi soruyor
Donmuş un kurdu alacağım fakat az lazım oldugundan bazı yerler 200 lira altı alışveriş yaptirmiyor
Karıncam’ı önerirdim fakat stoklar bitti. Üçünü birden satan ant store Turkey var.Yumurtalı kraliçe işçili kraliçe ekipmanlar formicariumlar vs. Vs. Lazım