Bu ekipmanların kullanım alanları nedir?

Relax

Yumurta
Üye
Arkadaşlar merhaba ben Enes
İlk defa karınca bakıcam ve iki tane Messör sipariş verdim. Bazı ekipmanlar aklıma takıldı ne işe yaradığını anlayamadım yardımcı olabilen varsa sevinirim ekipmanları resim olarak atacağım. Sipariş verdiğim sayfaya yazdım ama cevap alamadım, ilk defa böyle bir sayfada paylaşım yapıyorum yanlış bir şey yazdıysam sürekli yapmamam için uyarırsanız sevinirim

Ekli dosyalar

• IMG_8823.jpeg
    IMG_8823.jpeg
    18.3 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_8822.jpeg
    IMG_8822.jpeg
    22.8 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_8821.jpeg
    IMG_8821.jpeg
    16 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_8821.jpeg
    IMG_8821.jpeg
    16 KB · Görüntüleme: 45

egzotikçiftik

Intercaste
Yardımsever
Makro Fotoğrafçı
Üye
Selamlar,
1- tüpün yuvarlanmasını önler, 15 tl çok kendiniz de bir yöntem bulabilirsiniz. Uğraşamam derseniz bir iki tane alınabilir.
2- Karıncalar için ileride hazırlayacağınız outworldün kenarlarına sürülür ve karıncaların tırmanarak kaçması önlenir, evde de basit malzemelerle kolaylıkla yapabilirsiniz almanıza gerek yok.
3- tüplere su koymanızı ve karıncalarınızı şekerli su ile beslerken ufak damlalar akıtmanızı sağlar, bunun yerine pamuğa şekerli suya bandırarak vermeniz daha iyi olur, almanıza gerek yok.
4- Karıncalarınızı tüpte bakarken estetik bir görünüm oluşması ve doğayı daha iyi taklit edebilmek için vardır. hem temizliği zordur hem de gereksiz pahalı.
Şimdilik test tüpü harici ihtiyacınız olan ekstra bir ekipman yok. 😊

Relax

Yumurta
Üye
Selamlar,
1- tüpün yuvarlanmasını önler, 15 tl çok kendiniz de bir yöntem bulabilirsiniz. Uğraşamam derseniz bir iki tane alınabilir.
2- Karıncalar için ileride hazırlayacağınız outworldün kenarlarına sürülür ve karıncaların tırmanarak kaçması önlenir, evde de basit malzemelerle kolaylıkla yapabilirsiniz almanıza gerek yok.
3- tüplere su koymanızı ve karıncalarınızı şekerli su ile beslerken ufak damlalar akıtmanızı sağlar, bunun yerine pamuğa şekerli suya bandırarak vermeniz daha iyi olur, almanıza gerek yok.
4- Karıncalarınızı tüpte bakarken estetik bir görünüm oluşması ve doğayı daha iyi taklit edebilmek için vardır. hem temizliği zordur hem de gereksiz pahalı.
Şimdilik test tüpü harici ihtiyacınız olan ekstra bir ekipman yok. 😊
Teşekkürler