Dostum ne oldunh bilmiyorum ama ama besleyebilcen bişi oldunu sanmamEkli dosyayı görüntüle 36846Ekli dosyayı görüntüle 36847
Daha net olduğunu düşündüğüm fotolar bunlar ne yazıkki kalite yüklendikten sonra baya bi düsüşe geçiyor
biraz internet yardımıyla Xantholinus olduğunu düşünüyorum yanlışım varsa düzeltebilirsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 36846Ekli dosyayı görüntüle 36847
Daha net olduğunu düşündüğüm fotolar bunlar ne yazıkki kalite yüklendikten sonra baya bi düsüşe geçiyor
Biraz internet yardımı: google lens?biraz internet yardımıyla Xantholinus olduğunu düşünüyorum yanlışım varsa düzeltebilirsiniz.
Familya Staphylinidae ama fotoğrafların cins tanımı için yetersiz olduğunu düşünüyorum.biraz internet yardımıyla Xantholinus olduğunu düşünüyorum yanlışım varsa düzeltebilirsiniz.
evetBiraz internet yardımı: google lens?
Tür tanımı için Google Lens yanlış sonuç verebiliyor. İlla cins ve tür tanımı yapmaya çalışmak yerine bilgi sahibi olan birine bırakmak daha iyi. Örneğin ben familya seviyesinde bıraktım, bu hayvanlara yoğunlaşan biri tanımı geliştirirse daha iyi olur.
Teşekkürler bidahakine öyle yapıcamStaphylinidae familyasından bir kınkanatlı. Yabancılar "Rove Beetle" der, zararsız.
Böcekler ile alakalı şeyleri "Diğer Eklem Bacaklılar" kısmına atarsanız daha iyi olur.