Bu kraliçenin bir bacagi ve bir anteni kopmuş sıkıntı çekermiyim yada bir şey olurmu.Lasius kraliçesi
Şansına bağlı.Bu kraliçenin bir bacagi ve bir anteni kopmuş sıkıntı çekermiyim yada bir şey olurmu.
Anteni koptuysa çöp. Duyu organlarının büyük kısmı antendedir.Bu kraliçenin bir bacagi ve bir anteni kopmuş sıkıntı çekermiyim yada bir şey olurmu.
Antenlerin sadece 1ri koptuysa çöp demen doğru olmaz. Anteni kopup koloni kurabilen kraliçeler var.Anteni koptuysa çöp. Duyu organlarının büyük kısmı antendedir.
Haklısın ama 1 anteni yeterli olmayabilir. Johnston gibi önemli organlar antende.Antenlerin sadece 1ri koptuysa çöp demen doğru olmaz. Anteni kopup koloni kurabilen kraliçeler var.
Tür bulunamaz ama lasius niger rehberine göre bakım yapabilirsiniz sorun olmaz. Yumurtaların dağınık olması yumurtaların n kromozomlu olduğunu gösterebilir ama kraliçe kanat dökmüş o yüzden bu ihtimal biraz az. Kraliçe yumurtaları toplar muhtemelen.Arkadaşlar kralice yumurtladı ama
1-yumurtalar dagnik duruyor bu bir sorunun göstergesimi.
2-Tür lasius niger degilmi ona göre formunda yazan bilgileri kullanarak koloniyi büyütcem.
Hocam bence öyle demek doğru değil. Benim tek antenli, 4 ayaklı bir messor kraliçem var suan 15-20 iscisi var ve bir sıkıntı görmüyorum.Anteni koptuysa çöp. Duyu organlarının büyük kısmı antendedir.
Haklısın ama 1 anteni yeterli olmayabilir. Johnston gibi önemli organlar antende.
Evet ama küçük oran da.Hocam bence öyle demek doğru değil. Benim tek antenli, 4 ayaklı bir messor kraliçem var suan 15-20 iscisi var ve bir sıkıntı görmüyorum.